Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,543
Yazma hızı baya bi düşük çıktı. Acaba SSD de 20 gb yer kaldığı için midir? En yakın zamanda 1 tb HDD alacağım
Olabilir, boşaltıp yapmayı deneyin.Alıntıyı görüntüle
Yazma hızı baya bi düşük çıktı. Acaba SSD de 20 gb yer kaldığı için midir? En yakın zamanda 1 tb HDD alacağım
Ssd de şu an 32 gb boş alan var ve tekrar deniyorumOlabilir, boşaltıp yapmayı deneyin.
Maalesef hala aynı, sadece bir tık yükseldi 271 olduOlabilir, boşaltıp yapmayı deneyin.
HD Tune testi yapma şansın var mı?Maalesef hala aynı, sadece bir tık yükseldi 271 oldu
Depolama birimlerin‘den performans alabilmek için, %10 boş alan bırakılması gerekmiyor mu ?Olabilir, boşaltıp yapmayı deneyin.
20-30 GB yeterli olacaktır.Depolama birimlerin‘den performans alabilmek için, %10 boş alan bırakılması gerekmiyor mu ?
HD Tune testi yapma şansın var mı?
Benchmark kısmına girip "Short Stroke"e tıkla.
30 GB yap ve Start de, sonucun ekran görüntüsünü at.
Aynı sorun bendede var.Alıntıyı görüntüle
Hasta yaşayabilir, hızlara bu kadar takılmana gerek yok.Kerem bey! Kerem bey! , hasta yaşayacak mı? @keremcnsz24
Büyük ihtimal kesin olmamakla birlikte 240GB modellerinde olan bir sorun olabilir.Hasta yaşayabilir, hızlara bu kadar takılmana gerek yok.
Bütçe belli, alacağın köfte belli sana bir sıkıntı yapmıyorsa devam.
Şu anlık bir sorun gözükmüyor fakat yazma hızının aniden böyle düşmesi garip.
Benim için hiç bir sorun yok, hızı bana gayet yeterli, sadece forumdan birkaç kişinin isteği üzerine yaptım testi de zaten, yoksa yapmayacaktın bileHasta yaşayabilir, hızlara bu kadar takılmana gerek yok.
Bütçe belli, alacağın köfte belli sana bir sıkıntı yapmıyorsa devam.
Şu anlık bir sorun gözükmüyor fakat yazma hızının aniden böyle düşmesi garip.