Neler Yeni

Apartmandan monitör çalmak?!

rookie27

80+ Gold
Merhabalar derdimi kısaca anlatayım.
Şimdi bende 10 yıllık VGA çıkışlı çok eski bir monitör var ve kare olduğu için tasarımını pek sevmiyorum değiştirmek istiyorum. Bizim apartman 4 haneli herkes birbirini çok iyi tanır ve sever. Her neyse bu apartmanın en üst çatı kısmında kameraların bağlı olduğu 1600*900 bir monitör var ve tasarımı gayet güzel. Şimdi ben şu an elimdeki 10 yıllık monitör ile kameraların bağlı olduğu monitörü değiştirsem sizce sorun olur mu ve ya etik olur mu? Bence kimse fark etmez ama bilemedim. Zaten yukarıda hiç bir işe yaramıyor her şey 4 TB olan bir HDD ye kayıt ediliyor. O monitör sadece görüntü veriyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhabalar derdimi kısaca anlatayım.
Şimdi bende 10 yıllık VGA çıkışlı çok eski bir monitör var ve kare olduğu için tasarımını pek sevmiyorum değiştirmek istiyorum. Bizim apartman 4 haneli herkes birbirini çok iyi tanır ve sever. Her neyse bu apartmanın en üst çatı kısmında kameraların bağlı olduğu 1600*900 bir monitör var ve tasarımı gayet güzel. Şimdi ben şu an elimdeki 10 yıllık monitör ile kameraların bağlı olduğu monitörü değiştirsem sizce sorun olur mu ve ya etik olur mu? Bence kimse fark etmez ama bilemedim. Zaten yukarıda hiç bir işe yaramıyor her şey 4 TB olan bir HDD ye kayıt ediliyor. O monitör sadece görüntü veriyor.
Buna etik olur diyen çıkmaz. Olmazda zaten. Apartman yöneticisiyle konuş. Eğer izin verirlerse anca öyle yaparsın.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Hocam böyle bir şey olabilir mi sizce ? Anlamazlar mı yada söylerek alın üstüne fiyatını verip alın bence çok beğendiyseniz.

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna etik olur diyen çıkmaz. Olmazda zaten. Apartman yöneticisiyle konuş. Eğer izin verirlerse anca öyle yaparsın.
Zaten hepimiz birbirimizi çok severiz aramız çok iyi apartman yöneticisi benim babam ona sordum değiştir istersen bir şey olmaz dedi.👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam böyle bir şey olabilir mi sizce ? Anlamazlar mı yada söylerek alın üstüne fiyatını verip alın bence çok beğendiyseniz.
Çatı katına çıkan çok az oluyor zaten sadece 4 hane ve o monitör orada hiç ise yaramıyor amaç sadece görüntü vermek onun dışında bir amacı yok o yüzden sordum hocam.

Gloxy

80+ Bronze
Zaten hepimiz birbirimizi çok severiz aramız çok iyi apartman yöneticisi benim babam ona sordum değiştir istersen bir şey olmaz dedi.👍

Çatı katına çıkan çok az oluyor zaten sadece 4 hane ve o monitör orada hiç ise yaramıyor amaç sadece görüntü vermek onun dışında bir amacı yok o yüzden sordum hocam.
Bence al sıkıntı yapmıyorlarsa. Sonuçta sen daha sık kullanıcaksın.
Sormadan bir şey yapma zaten çok ayıp olur.
Şimdi okudum apartman yöneticisi babansa olay yok bence

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Tamam o zaman sorun yok.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Bu ne saçma konu ya

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji

izin aldıysanız degiştirin bir sorun olmaz

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence al sıkıntı yapmıyorlarsa. Sonuçta sen daha sık kullanıcaksın.
Sormadan bir şey yapma zaten çok ayıp olur.
Kimse sıkıntı yapmaz hocam ama dediğiniz gibi sorsam daha iyi olacak gibi. Monitöre markasız çin malı bir şey 900P çözünürlükte olması zaten maks 300/400 TL dur.

Bu ne saçma konu ya
Neden ?
Ben cidden sordum fikir almak istedim.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Monitör dediğin Letgo'da 100-200 TL civarında başlıyor.
Al kendine, uğraşma milletle.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Konuşarak değiştirin derim sonra apartmanda kavga çıkmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom