Bayramdurmus
80+ Bronze
Geç kaldılar umarım siparişimi kapatmazlar çok hoşuma gitti bu klavyeZam geldi
Geç kaldılar umarım siparişimi kapatmazlar çok hoşuma gitti bu klavyeZam geldi
Küçük ve görüntüsü bunun daha iyi bencee-yooso daha mantıklı geliyor baya bi araştırdım
reddragon ürettiriyor galiba veya satıyor işte her neyse
Siteye güvenemiyorum sorun çıkar mı acebaAPAYADO K98 mekanik klavye 98 tuÅları kablolu Hot-swap renkli arka ıÅık tam anahtar Punchless ofis ve oyun ihtiyaçlarını karÅılamak - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
APAYADO K98 98 tuş, kablolu, Hot-swap mekanik klavye
70 TL zam geldi fiyatta değişiklik olabilir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çıkar paranı alırlar ürünü yollamazlarSiteye güvenemiyorum sorun çıkar mı aceba
Ürün bozuk gelirse uğraşabilirsin belki çok çok düşük ihtimal şansa bağlı alışveriş işleri hepSiteye güvenemiyorum sorun çıkar mı aceba
ben herşeyi aynı yaptım hata verdi sonra vpn le dendim oldu 2-3 saat sonra iptol oldu eskiden hemen iptal oluyodu vpnle almayı dene ama iptal olabilir söyliymYeni hesap açmaya ilgili detaylı bilgilendirebilecek var mı? Yeni mail hesabı açmaktan aliexpress hesabı açmaya, hatta ödeme yapılan karta, kullanıyorsanız vpn'e vs.
Ben son beş sipariştir şöyle yapıyorum iptal almadım şimdilik. Önceden bende de veriyordu. Normal tarayıcıda outlooktan hesap oluşturuyorum. Gizli sekmeden aliex e üye oluyorum ve alışverişi ordan yapıyorum kart tc tel aynı farketmiyor. Genel olarak gizli sekmeden yapın alışverişinizi. Büyük ihtimalle olur daha red almadım. Ama aynı günfe birden fazla şeyde almadım bence buda etkiliYeni hesap açmaya ilgili detaylı bilgilendirebilecek var mı? Yeni mail hesabı açmaktan aliexpress hesabı açmaya, hatta ödeme yapılan karta, kullanıyorsanız vpn'e vs.