❌İndirim Bitti! APAYADO K98 Hot-swap Renkli Mekanik Klavye 427,81 TL

1500 çok rahat eder bu klavye. Aldığım klavyeler arasında en iyisi bu çıktı. Nesi iyi diye hiç sormayın tüm konular da daha iyi :D inceleme atarım belki.
Fazlasına bile satılır neden derseniz hem hotswap hep mekanik hem %100 hem red switch hemde artık aliexpres'den böyle ürün gelmiyor

Ekler

• 1721821542394.png
    1721821542394.png
    71 KB · Hit: 42
hadi inşallah köfte ekmek parasını çıakracaksın :):) al-satçılara tahammülüm yok . Zaten böyle kafalar niye fakir olduğu belli .
:d Al satçı değilim canım alışveriş yapmak istiyor alıyorum 4 tane klavyem var hoşuma giden 2 tanesini kenara koydum diğerlerini satıcam he satma gel bnim bi tarafıma yap dersen orası ayrı :D

:d Al satçı değilim canım alışveriş yapmak istiyor alıyorum 4 tane klavyem var hoşuma giden 2 tanesini kenara koydum diğerlerini satıcam he satma gel bnim bi tarafıma yap dersen orası ayrı :D
Fakir kafası işte a.SDf:ASD:f anca oraya kafanız çalışıyor a.SDf.AsD:FA:SD . Neyse hadi git ekmek köfteni al sattıktan sonra

Fakir kafası işte a.SDf:ASD:f anca oraya kafanız çalışıyor a.SDf.AsD:FA:SD . Neyse hadi git ekmek köfteni al sattıktan sonra
Hahahah nasıl kudurdun ya alamadın mı sen kıyamam gel sana özel 2000 yaptım

Adam istediği paraya satar boş muhabbet yapmayın. Almazsın olur biter. 100 bin ederi olan araça 300-500 isteyenlere gidip konuş yiyorsa bakalım.

Geri