Apex legends 60 70 fps sorunu

Elession

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlarr selamlar alttaki sistem bilgilerim apex oyununda 30-70 fps arası alıyorum sürücülerimi güncelledim format attım ama acaba darboğaz mı var veya çok bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz

İŞLEMCİ:
INTEL Core i5-10600KF 4.10GHz 12MB Önbellek 6 Çekirdek 1200 14nm İşlemci
1
ANAKART:
ASUS PRIME B460M-K 2933MHz DDR4 Soket 1200 M.2 VGA DVI mATX Anakart
1
EKRAN KARTI:
ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
1
RAM:
XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
1
SSD:
SANDISK Ultra 3D 500GB NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma)
1
SOĞUTUCU:
XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB Led İşlemci Soğutucu
1
KASA:
Performax Trinity Siyah Pencereli RGB ATX Kasa
1
GÜÇ KAYNAĞI:
FSP FSP500-60AHBC 500W Güç Kaynağı
1

Ayarları Neyde kullanıyorsunuz???

Daha detaylı bilgi verseniz keşke mesela MSIAfterburner sonuçlarının SS'ini ve oyun ayarlarınızın SS'ini atabilirmisiniz ???

Ayrıca o işlemci ile normal olabilir ama siz yinede bir atın SS'leri

kusura bakmayın onu yazmayı unuttum 1080p de oynuyorum en düşük ayarlarda en son artık çözünürlük düşürmek istedim 1270 e düşürdüm onda bile fps artışı yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kusura bakmayın onu yazmayı unuttum 1080p de oynuyorum en düşük ayarlarda en son artık çözünürlük düşürmek istedim 1270 e düşürdüm onda bile fps artışı yaşamadım
2Kda oynuyor sanirim

Ayarları Neyde kullanıyorsunuz???

Daha detaylı bilgi verseniz keşke mesela MSIAfterburner sonuçlarının SS'ini ve oyun ayarlarınızın SS'ini atabilirmisiniz ???

Ayrıca o işlemci ile normal olabilir ama siz yinede bir atın SS'leri

Hocam işte msi afterburner açıp oyunda 3-5 dakika geçirdikten sonra ekranın ss'ini atarsanız bu sayede bende sebebi daha iyi anlayabilirim

Hocam işte msi afterburner açıp oyunda 3-5 dakika geçirdikten sonra ekranın ss'ini atarsanız bu sayede bende sebebi daha iyi anlayabilirim
tamamdır birazdan msi afterburner i ındirip 5 dakika zaman geçirip size ss atıcağım teşekkür ediyorum

Bu şekilde kullanım şeyleri yeni kullanıyorum uygulamayı umarım her şeyi ekleyebilmişimdir 60-70 fps arası gidip geliyor savaşlar da 30 fps e düşüyor grafik ayarlarım en düşük vsync kapalı 1920x1080 görüntü ayarım
1742316726919.png

Son düzenleme:
tamamdır birazdan msi afterburner i ındirip 5 dakika zaman geçirip size ss atıcağım teşekkür ediyorum

Bu şekilde kullanım şeyleri yeni kullanıyorum uygulamayı umarım her şeyi ekleyebilmişimdir 60-70 fps arası gidip geliyor savaşlar da 30 fps e düşüyor grafik ayarlarım en düşük vsync kapalı 1920x1080 görüntü ayarım
Alıntıyı görüntüle
1-Darboğaz Var

2-İşlemci yanıyor

-öncelikle İşlemcinin termal macunu'nu Yeni ve kaliteli bir macun ile değiştir Stok fan kullanıyorsan Yeni Kule tipi fan al 70° geçmemesi gerekir bir işlemcinin

-Darbogazda işlemci ısındığı için ölüyor olabilir Ayrıca Grafikleri düşürmek yerine Artırmayı dene medium ve Yükseğe alarak tekrar dene İşlemci kullanımın çok yüksek %70'i geçmemeli normalde diğer türlü darboğaz var demektir

Geri