Alı Yldz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 429
- İsim
- ali yıldız
- PgYldz
Herkese merahabalar :
1-ilk başlayanlar için hangi Wraith skinleri açabilirim :
2-Yeni başlayanlar için Legendary Hund Bundle store da var mı geliyor mu ?
3-Wraith in Voices From The Past adlı skin sadece 6000 apex coin mi istiyor ?
4-Yeni başlayanlar eski sezondaki skinleri alabiliyor mu veya battlepass aldıktan sonra eski passleri veriyor mu ?
5-Bilgisaysr platformundaki hesapı Nintendo Switch Lite kullanabiliyor muyum ?
Nintendo Switch üzerinden Store da Apex coin skin pack vb. satın alabiliyor muyum TL olarak.
6-Legacy Launcher ne anlamına geliyor
Fragmanda oyunda bazı karakterler olmayacak mı ? örneğin Wraith
Fragmanda Revenant Wraith binadan atıyor.
7-Nintendo Switch Lite da oynayabilir miyim kontrolleri vb. costumes ayar yapacam gamepad falan tecrübe var az konsol ekranı küçük olduğu için birde ben gözlük kullandığımdan rahat oynayabilir miyim ?
Bu konuyu bende soru işaretleri olduğu için konuyu açtım.
Cevaplarınız ve Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
1-ilk başlayanlar için hangi Wraith skinleri açabilirim :
Airship Assassin - Skin
Airship Assassin - Apex Legends Exclusive Legendary Wraith Skin. View the skin info, price, crafting and more.
apexitemstore.com
Final Sunset - Skin
Final Sunset - Apex Legends Exclusive Legendary Wraith Skin. View the skin info, price, crafting and more.
apexitemstore.com
Flashpoint - Skin
Flashpoint - Apex Legends Exclusive Legendary Wraith Skin. View the skin info, price, crafting and more.
apexitemstore.com
Depths of the Void - Skin
Depths of the Void - Apex Legends Exclusive Legendary Wraith Skin. View the skin info, price, crafting and more.
apexitemstore.com
Voices From the Past - Skin
Voices From the Past - Apex Legends Legendary Wraith Skin part of the Legendary Hunt & Old Ways Event. View skin info, price, and more.
apexitemstore.com
3-Wraith in Voices From The Past adlı skin sadece 6000 apex coin mi istiyor ?
4-Yeni başlayanlar eski sezondaki skinleri alabiliyor mu veya battlepass aldıktan sonra eski passleri veriyor mu ?
5-Bilgisaysr platformundaki hesapı Nintendo Switch Lite kullanabiliyor muyum ?
Nintendo Switch üzerinden Store da Apex coin skin pack vb. satın alabiliyor muyum TL olarak.
6-Legacy Launcher ne anlamına geliyor
Fragmanda Revenant Wraith binadan atıyor.
7-Nintendo Switch Lite da oynayabilir miyim kontrolleri vb. costumes ayar yapacam gamepad falan tecrübe var az konsol ekranı küçük olduğu için birde ben gözlük kullandığımdan rahat oynayabilir miyim ?
Bu konuyu bende soru işaretleri olduğu için konuyu açtım.
Cevaplarınız ve Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.