Neler Yeni

Apex Legends vs Fortnite: Hangisi oynanır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu iki oyunu da merak ediyorum açıkçası. Fortnite'ın fütüristik grafikleri ile Apex'in kendine has oynanışı beni çekiyor. Sizce hangisi neden oynanır?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
ben fortnite oynamayı seçerdim ama herkesin kişisel oyun zevki farklı apex daha hızlı bir oyun

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Bu iki oyunu da merak ediyorum açıkçası. Fortnite'ın fütüristik grafikleri ile Apex'in kendine has oynanışı beni çekiyor. Sizce hangisi neden oynanır?
apex movement üzerine dayalı, fortnite biraz aim biraz oyun bilgisi diyebilirim. hangisi zor açık ara apex zordur movement ustası bi rakip gelirse karşına oyunu sildirir :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben fortnite oynamayı seçerdim ama herkesin kişisel oyun zevki farklı apex daha hızlı bir oyun
Valla Fortnite'ı sırf grafikleri için merak ediyorum. Ama bunun yanında adamların hızlı hızlı yapılar inşa edip tek atması yorumlarını gördüm ve pek benlik değil. Bir de bunun için kaynak toplaman gerekiyor ağaç taş kır falan... Apex'te karakterlerin özel güçleri var, daha hızlı daha böyle taktiksel bir oyun olduğu için merak ediyorum. Bilemedim.

SnareEcho

80+ Silver
Apex de çok eğlenceli Fortnite'de. Ama Fortnite'da saatlerce eğlendiğim zamanları hatırlıyorum. Bu yüzden Fortnite.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bunun yanında adamların hızlı hızlı yapılar inşa edip tek atması
İşte bende bu yüzden hep sıfır inşa oyun modunu oynuyordum. Sıfır inşa modunda yapı yapmak yok. Klasik Battle Royale.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Valla Fortnite'ı sırf grafikleri için merak ediyorum. Ama bunun yanında adamların hızlı hızlı yapılar inşa edip tek atması yorumlarını gördüm ve pek benlik değil. Bir de bunun için kaynak toplaman gerekiyor ağaç taş kır falan... Apex'te karakterlerin özel güçleri var, daha hızlı daha böyle taktiksel bir oyun olduğu için merak ediyorum. Bilemedim.
Fortnite'ın grafikleri süper biraz hayal dünyası ama cidden süper , yapı inşaat etmeleri de şöyle sen oyuna yeni başlayacağın için bunlar hemen karşına gelmez e gelmeyeceği için sende öğrenmeye çalışırsın hızlı yapı yapmayı çok gerek yok aslında yapı yapıp vurabilen çok az pro vardir

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
Apex legends derim çünkü oyunun mekanikleri ve silah hissiyatları harika movemnt oyun tarzı ile çok rahat bir yerlere gelebiliyorsun ranked olarak ayrıca bir tek apex de bu mermiler nereye gidiyor demezsin ranked sistemi biraz kötü ama her sezon değişiyor üstelik oyuncu dostu her skine erişebilmek para yatırmayan bir oyuncu için bile geçerli

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga 1 taraf fortnite bir taraf apex. Uçtaki yok mu ya

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Olaya sadece bir Battle Royale oyunu olarak bakınca Apex derim. Ama klasik Battle Royale modları dışında zamanla değişen yüzlerce alternatif oyun modu ile Fortnite benim için öndedir, Apexi sevsem de daha fazla Fortnite oynamışımdır 😀

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Olaya sadece bir Battle Royale oyunu olarak bakınca Apex derim. Ama klasik Battle Royale modları dışında zamanla değişen yüzlerce alternatif oyun modu ile Fortnite benim için öndedir, Apexi sevsem de daha fazla Fortnite oynamışımdır 😀
Aga kararsız bırakmayın beni ya :D
Ben oyunu oynarken eğlenmek istiyorum. Yani şey pek umrumda değil işte rekabet falan. Oynanış eğlenceli olsun yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,843
Üyeler
164,208
Son üye
Eisenheim1907
Top Bottom