apex movement üzerine dayalı, fortnite biraz aim biraz oyun bilgisi diyebilirim. hangisi zor açık ara apex zordur movement ustası bi rakip gelirse karşına oyunu sildirirBu iki oyunu da merak ediyorum açıkçası. Fortnite'ın fütüristik grafikleri ile Apex'in kendine has oynanışı beni çekiyor. Sizce hangisi neden oynanır?
Valla Fortnite'ı sırf grafikleri için merak ediyorum. Ama bunun yanında adamların hızlı hızlı yapılar inşa edip tek atması yorumlarını gördüm ve pek benlik değil. Bir de bunun için kaynak toplaman gerekiyor ağaç taş kır falan... Apex'te karakterlerin özel güçleri var, daha hızlı daha böyle taktiksel bir oyun olduğu için merak ediyorum. Bilemedim.ben fortnite oynamayı seçerdim ama herkesin kişisel oyun zevki farklı apex daha hızlı bir oyun
Apex de çok eğlenceli Fortnite'de. Ama Fortnite'da saatlerce eğlendiğim zamanları hatırlıyorum. Bu yüzden Fortnite.Bu iki oyunu da merak ediyorum açıkçası. Fortnite'ın fütüristik grafikleri ile Apex'in kendine has oynanışı beni çekiyor. Sizce hangisi neden oynanır?
İşte bende bu yüzden hep sıfır inşa oyun modunu oynuyordum. Sıfır inşa modunda yapı yapmak yok. Klasik Battle Royale.Ama bunun yanında adamların hızlı hızlı yapılar inşa edip tek atması
Fortnite'ın grafikleri süper biraz hayal dünyası ama cidden süper , yapı inşaat etmeleri de şöyle sen oyuna yeni başlayacağın için bunlar hemen karşına gelmez e gelmeyeceği için sende öğrenmeye çalışırsın hızlı yapı yapmayı çok gerek yok aslında yapı yapıp vurabilen çok az pro vardirValla Fortnite'ı sırf grafikleri için merak ediyorum. Ama bunun yanında adamların hızlı hızlı yapılar inşa edip tek atması yorumlarını gördüm ve pek benlik değil. Bir de bunun için kaynak toplaman gerekiyor ağaç taş kır falan... Apex'te karakterlerin özel güçleri var, daha hızlı daha böyle taktiksel bir oyun olduğu için merak ediyorum. Bilemedim.
Niye?Fortnite tek geçerim
Olaya sadece bir Battle Royale oyunu olarak bakınca Apex derim. Ama klasik Battle Royale modları dışında zamanla değişen yüzlerce alternatif oyun modu ile Fortnite benim için öndedir, Apexi sevsem de daha fazla Fortnite oynamışımdırValla Fortnite'ı sırf grafikleri için merak ediyorum. Ama bunun yanında adamların hızlı hızlı yapılar inşa edip tek atması yorumlarını gördüm ve pek benlik değil. Bir de bunun için kaynak toplaman gerekiyor ağaç taş kır falan... Apex'te karakterlerin özel güçleri var, daha hızlı daha böyle taktiksel bir oyun olduğu için merak ediyorum. Bilemedim.
Aga kararsız bırakmayın beni yaOlaya sadece bir Battle Royale oyunu olarak bakınca Apex derim. Ama klasik Battle Royale modları dışında zamanla değişen yüzlerce alternatif oyun modu ile Fortnite benim için öndedir, Apexi sevsem de daha fazla Fortnite oynamışımdır
Rekabet edeceğim rank kasacağım ciddi olacağım demiyorsan bence Fortnite daha iyi.Aga kararsız bırakmayın beni ya
Ben oyunu oynarken eğlenmek istiyorum. Yani şey pek umrumda değil işte rekabet falan. Oynanış eğlenceli olsun yeter.