bilmiyorum ama kasadan düştü bende marketten aldım diye hatırlıyorumNasıl düşürdün ?
200 tl veririm eğer 500 lwl hesapsabilmiyorum ama kasadan düştü bende marketten aldım diye hatırlıyorum
Baya güzel para varmış bu işte200 TL veririm eğer 500 lwl hesapsa
valla ben orasını bilmem ama benim main karakterim octane oldugu için heirlom olsa güzel olurduBaya güzel para varmış bu işte
Anlaidm dostum iyi günlervalla ben orasını bilmem ama benim main karakterim octane oldugu için heirlom olsa güzel olurdu
Day 1 player yaklaşık 8k saatim var oyunda sadece octane heirloom var2000 seviye hesap var hala heirloom yok üzdü...
Dostum heirloomun tanesi 150 euro200 TL veririm eğer 500 lwl hesapsa
heirloom fiyatı yok diye biliyorum kutulardan cıkmıyor mu ?Day 1 player yaklaşık 8k saatim var oyunda sadece octane heirloom var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum heirloomun tanesi 150 euro
Evet kutulardan çıkıyor heirloom ‘shards’ ve çıkma oranı %0.1 ama şöyle bir şey var önce heirloom evemt ile geliyor 24 event pack alman gerekiyor heirloom açmak için event bitincede markete alınabilir olarak geliyor 24 event pack de 150 euro ayrıca heirloom sharda çıkıncada seçeneklerin oluyor 10 karaktere falan açabiliyosunheirloom fiyatı yok diye biliyorum kutulardan cıkmıyor mu ?