Neler Yeni

Apex Pro Mini RGB Sorunu

Hxskyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda ölmez
Merhaba yaklaşık 6 ay önce Apex Pro Mini aldım ve son 1 haftadır bazı tuşlar ( ESC, 1, 0, sağ alt ) farklı renklerde yanıyor ve bazı renk geçişlerinde hiç yanmıyor. Mesela 1 tuşu lacivert rengine geldiğinde sönüyor alt tuşu ise çoğu renkte kırmızı yanıyor örneğin pembe mor mavi renklerinde sadece kırmızı yanıyor. SteelSeries'e mail attım ürün değişimi yapabileceklerini söylediler adres vs istediler daha sonra Türkiye'ye ürün gönderemedikleri için ürünü satın aldığım satıcı yani Trendyol'a yönlendirdiler onlardada stok kalmadığı için değişim yapamadılar. SteelSeries'e tekrardan yazdım ve Türkiye distrübütörüne yönlendirdiler daha önce böyle bir şey yaşayan var mı veya sorunu çözebilecek birisi var mı?

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Göktuğ Demircan
genel pro serisinde var diye biliyorum bu sorun klavye benimde cok hosuma gidiyor aslinda bende tkl versiyonunu ikinci elde almak icin bakıyordum ve bu rgb sorununa benzer sorun yaşayan bir kaç kişi gördüm onların açıklamaları da "kronik" olduğu yönünde

Hxskyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda ölmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@DogancanYr fakat sorun orda zaten diğer renkleri seçtigimde örneğin 1 tuşu maviyi actıgımda yanmıyor ALT tuşu 3 renkte sadece kırmızı yanıyor 0 tuşu sarı ve açık yeşil yanıyor diğer renkleri açtıgımda kapanıyor ledleri

Top Bottom