Apple 16e mi Apple 15mi?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi iki telefon arasında kaldım. İlk iPhone telefonum olacak (Android önermeyin) incelemelerine baktığım zaman 16e yi çok kötülüyorlar sizce de öyle mi? 9 Eylül'de iPhone 17 çıkacak sizce fiyatlar düşürmi, beklemeli miyim?
Her iki telefonunda artılarını, eksiklerini söylerseniz sevinirim.
Benim için iPhone 16enin yapay zeka desteklemesi, RAM'in 8 GB olması ve kısılmış olsa da A18 çiple gelmesi ( uzun süreler kullanmak istiyorum) aklımı çeliyor.
Onun dışında benim için Ultra geniş açı o kadar önemi yok, ama dinamik ada ve ekran parlaklığının daha fazla olması... Yani kısacası aklım bayağı karıştı 10 k fiyat farkına değer mi?
Şimdiden çok teşekkürler.

Genele fiyatlar 50-100 dolar kadar düşüyor ama TR de ne kadar yansıyor muamma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence 17 bekle zaten bir şey kalmadı, ben ikisi arasında 15 tercih ederdim mümkünse 256 gb ama

Trde çok düşmüyor fiyatlar.

16e güzel bir cihaz değil tasarımı ucuz ve eski. Termal konusundada o kadar iyi değil ama güncelleme ömrü olarak evet daha uzun gidecek.

Yani benim önerim 15 ama 16e size biraz daha uygun

Genele fiyatlar 50-100 dolar kadar düşüyor ama TR de ne kadar yansıyor muamma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence 17 bekle zaten bir şey kalmadı, ben ikisi arasında 15 tercih ederdim mümkünse 256 gb ama
Şuanda değil-tokuş ta +4k indirim oluyor sizce bu indirim kalkarmı toplamda 8 k indirimli alabiliyorum sizce kampanya gidermi?
16e = 33k
15 = 42k oluyor
Neden 15?

16e tabii ki soru değil.

Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi iki telefon arasında kaldım. İlk iPhone telefonum olacak (Android önermeyin) incelemelerine baktığım zaman 16e yi çok kötülüyorlar sizce de öyle mi? 9 Eylül'de iPhone 17 çıkacak sizce fiyatlar düşürmi, beklemeli miyim?
Her iki telefonunda artılarını, eksiklerini söylerseniz sevinirim.
Benim için iPhone 16enin yapay zeka desteklemesi, RAM'in 8 GB olması ve kısılmış olsa da A18 çiple gelmesi ( uzun süreler kullanmak istiyorum) aklımı çeliyor.
Onun dışında benim için Ultra geniş açı o kadar önemi yok, ama dinamik ada ve ekran parlaklığının daha fazla olması... Yani kısacası aklım bayağı karıştı 10 k fiyat farkına değer mi?
Şimdiden çok teşekkürler.
15 daha keyifli olur

Bende 11 den 16 e geçmeyi düşünüyorum vatan 12 bin destekle beraber saydı kalanıda üç taksit kredi kullandırıyorlarmış 128 gb 16e 29 bine gelecek mantıklı mı sizce bu tel bu şekilde 11 i verip

13den 16e geçmeyi düşünüyorum hocam bende 15e göre eksik yanları fazla biraz ama en azından güncel bende sizin gibi kamera vb çok umursamadığım için daha mantıklı geliyor.
Kamera aslında benim için önemli ama tek fark bildiğim kadarıyla geniş açı onuda nadiren kullanıyorum, sinematik videoyu kim kullanıyor yada vb.
Dinamik ada ve geniş açı kamerası, tasarımı, ekranın parlak olması için 10k verilirmi bilemedim kararsızım ama Apple'nin yapay zekasınıda merak ediyorum.

dinamik ada bence müthiş bir şey :D geniş kamera önemli mi tartışılır tasarımı biraz eski gibi evet ekran özellikleride biraz tırt kalıyor ve bataryada düşük olmalı biraz bunlar için 10k hemde 1alt modele bilemedim hocam belki imkanınız varsa sıfır 16 veya 2.el temiz bakılabilir.

İkiside iyi değil. 15

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,471
Üyeler
183,294
Son üye
biribanasordu
Geri