Neler Yeni

Yardım Apple AirPods 3. Nesil alınır mı?

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Dün AirPods 2. nesil kulaklığımı 1500 TL'ye sattım. Piyasasına göre ortalama bir tutar olduğunu düşünüyorum. Üstüne 1500 TL daha ekleyip AirPods 3. nesil alınır mı?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Bence değmez hocam ama. Apple ekosistemi olusturduysanız veya öyle bir amacınız var ise alabilirsiniz.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence değmez hocam ama. Apple ekosistemi olusturduysanız veya öyle bir amacınız var ise alabilirsiniz.
Neden değmez peki? Ekosistemim yok fakat iPhone 11 telefonum var.

Reindi

80+ Silver
Dün AirPods 2. nesil kulaklığımı 1500 TL'ye sattım. Piyasasına göre ortalama bir tutar olduğunu düşünüyorum. Üstüne 1500 TL daha ekleyip AirPods 3. nesil alınır mı?
alınmaz bir kulaklığa 3 bin verilmez yani ne bu ya ses geliyor işte xD 3 bin liralık neyi var ki sırf apple diye alınmaz bence 1000 liraya dolu güzel kulaklık var üstüne para bile arttırsınız

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
alınmaz bir kulaklığa 3 bin verilmez yani ne bu ya ses geliyor işte xD 3 bin liralık neyi var ki sırf apple diye alınmaz bence 1000 liraya dolu güzel kulaklık var üstüne para bile arttırsınız
Artan para ne olacak? Birkaç zamanda çöp olup gidecek :D

Reindi

80+ Silver
para tutmasını bilmiyorsan yapacak bir şeyim yok apple fan boyluğunu bırakın bence çok para istiyorlar telefonlarına bir şey demiyorum bende kullanıyorum ama öbürkü aletleri acayip pahalı ve fiyatını haketmiyor konu aç 1500 liraya kulaklık önerisi diye milyon tane kulaklık önerirler 3. nesil airpods dan iyi

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Neden değmez peki? Ekosistemim yok fakat iPhone 11 telefonum var.
Bende 13 kullanıyorum orijinal deneyimlemedim ama çakma airpods aldım şarj dışında sorun olmadı şarjı da. 3 4 gün gidiyordu. Yani yerinde olsam o para ile iPhone 11 den üst modele geçer ıps ekran ve düşük bataryadan kurtulurdum dostum

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
para tutmasını bilmiyorsan yapacak bir şeyim yok apple fan boyluğunu bırakın bence çok para istiyorlar telefonlarına bir şey demiyorum bende kullanıyorum ama öbürkü aletleri acayip pahalı ve fiyatını haketmiyor konu aç 1500 liraya kulaklık önerisi diye milyon tane kulaklık önerirler 3. nesil airpods dan iyi
Öyle ama iOS işletim sistemi kullanıp da android tarzı ürünler kullanmak istemiyorum.
Bende 13 kullanıyorum orijinal deneyimlemedim ama çakma airpods aldım şarj dışında sorun olmadı şarjı da. 3 4 gün gidiyordu. Yani yerinde olsam o para ile iPhone 11 den üst modele geçer ıps ekran ve düşük bataryadan kurtulurdum dostum
Telefon al-sat uzun sürer diye aklıma gelmemişti hiç. Düşünebilirim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
az daha koy airpods pro al, 3. nesilde gürültü engelleme yok o yüzden bence o kadar paraya değmez

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Öyle ama iOS işletim sistemi kullanıp da android tarzı ürünler kullanmak istemiyorum.

Telefon al-sat uzun sürer diye aklıma gelmemişti hiç. Düşünebilirim.
Pro modelleri gerek şarj kapasitesi gerek ekran olarak retina ekrana geçiş yapıldığı için öneririm. Ama birşeyi almaya hevesin var ise al kimseyi dinleme :)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Parasinin hakkini veriyor alinir.

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Değmez hocam, o fiyattan daha uyguna kablosuz kulaklıklar mevcut zaten.

Top Bottom