Neler Yeni

APPLE AİRPODS PRO 2 8050TL

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Ali Avcı
Son 3 ayın en düşük fiyatı.Satıcı bazı airpodslarda satıyor normal fiyatından ama genel olarak güzellik ürünleri satıyor o yüzden bana güven vermedi alacak olan varsa da ona göre düşünsün
Düzenleme:Kupon kısmındaki 5000TL ve üzeri alışverişte 200TL indirimi kullanırsanız 8050TL'ye geliyor.

Son düzenleme:

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Haluk h
Değermi bir kulaklığa bu para.

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mustafa Tuna
Maça girerken kaybetmiştim bir kulaklığa bu paralar verilmez 3 4 den fazlasını vermem

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Ali Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değermi bir kulaklığa bu para.
Hocam ekosistemi apple olan anc kulaklık kullanmaya alışmış biri için değer bence.Tabi ülkemizde fiyatları böyle satılması gereken fiyat 5-6k

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Haluk h
Hocam ekosistemi apple olan anc kulaklık kullanmaya alışmış biri için değer bence.Tabi ülkemizde fiyatları böyle satılması gereken fiyat 5-6k
1000 TL'lik kulaklıkla bu kulaklık nasıl bir hissiyat yaratıyor kulakta onu anlamıyorum

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Ali Avcı
1000 TL'lik kulaklıkla bu kulaklık nasıl bir hissiyat yaratıyor kulakta onu anlamıyorum
Hocam 1000TL lik kulaklıkla arasındaki ses farkı barizdir zaten ama 3-4k olan kulaklıklarda çok detaya kaçacak şekilde farklılıkları vardır

siyabent

80+ Silver
Son 3 ayın en düşük fiyatı.Satıcı bazı airpodslarda satıyor normal fiyatından ama genel olarak güzellik ürünleri satıyor o yüzden bana güven vermedi alacak olan varsa da ona göre düşünsün
20 gün airpods 4 anc kullandım şuan airpods 2 kullanıyoırum müziklerden zevk alamamaya başladım gerçekten çok güzeller anc ile beraber müzik deneyimi inanılmaz

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Ali Avcı
20 gün airpods 4 anc kullandım şuan airpods 2 kullanıyoırum müziklerden zevk alamamaya başladım gerçekten çok güzeller anc ile beraber müzik deneyimi inanılmaz
Katılıyorum hocam silikonlu kulaklık + anc birleşince etrafta sadece sen varmışsın ve şarkıyı yanında söylüyorlar gibi bir etkisi oluyor.Aynı hissi ancsiz kulaklık kullanınca anlamıştım

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Haluk h
Hocam 1000TL lik kulaklıkla arasındaki ses farkı barizdir zaten ama 3-4k olan kulaklıklarda çok detaya kaçacak şekilde farklılıkları vardır
Bir çok insan ritm özürlü, bir şarkının ufak melodisini bile söyleyemezken bu kadar hassasiyeti nasıl anlıyolar onu aklım almıyo.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Ali Avcı
Bir çok insan ritm özürlü, bir şarkının ufak melodisini bile söyleyemezken bu kadar hassasiyeti nasıl anlıyolar onu aklım almıyo.
Kendimden örnek vermek gerekirse hocam 1-2k kulaklıktan buna geçtiğim zaman arkada çalan başka enstrümanlar olduğunu bile farkettim şarkıda.Sizin de deneyimleme şansınız olursa ne demek istediğimi anlarsınız

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hakan Yivus
Çoğu anlamıyor zaten, anlayanlar da olmasa adamlar bu şekilde detaylı bir kulaklık yapmazlardı büyük ihtimalle. Çok farklı kulaklıklar kullandım, şu anda aktif olarak AirPods Pro 2 kullanıyorum, en azından benim için neredeyse bir referans kulaklığı gibi. Ben iPhone kullandığım için bunu kullanıyorum, eğer Android camiasında olsaydım Sony WF-1000XM5 alırdım. Android tarafında da böyle bir kulaklık kullanıp Spotify kullananlar var onları da hala anlamış değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,650
Üyeler
169,321
Son üye
shankar1
Top Bottom