Neler Yeni

APPLE AİRPODS PRO 2 8050TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Tugay Kuru
Arkadaşlar benim gibi sessizlik seven biriyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum.
1 yıldan uzun süredir kullanıyorum.
En olmadık anlarda hayat kurtarıyor.
Yanınızda biri gürültülü mü konuşuyor takın gitsin.
Toplu taşımada kafa dinlemek mi istiyorsunuz takın gitsin.
İşyerinde işe odaklanıp bir şeyler mi üretiyorsunuz, takın ve yardırın.

Sorusu olan sorsun, kullanıma dair baya bir şey tecrübe edindim.

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Haluk h
Çoğu anlamıyor zaten, anlayanlar da olmasa adamlar bu şekilde detaylı bir kulaklık yapmazlardı büyük ihtimalle. Çok farklı kulaklıklar kullandım, şu anda aktif olarak AirPods Pro 2 kullanıyorum, en azından benim için neredeyse bir referans kulaklığı gibi. Ben iPhone kullandığım için bunu kullanıyorum, eğer Android camiasında olsaydım Sony WF-1000XM5 alırdım. Android tarafında da böyle bir kulaklık kullanıp Spotify kullananlar var onları da hala anlamış değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pahalısı iyidir mantığı sanırım. Anlayan illakj var ama herkes için geçerli değildir.

zombirenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
Son 3 ayın en düşük fiyatı.Satıcı bazı airpodslarda satıyor normal fiyatından ama genel olarak güzellik ürünleri satıyor o yüzden bana güven vermedi alacak olan varsa da ona göre düşünsün
Hocam almayı düşünüyordum tam isabet oldu. Siz olsaydınız satıcıya güvenir miydiniz ? yorumlarda ürün orjinal teşekkürler vs yazmışlar. Sizin de fikrinizi almak istedim ayrıca taksit seçenekleri mevcut mu ben göremiyorum da sayfada

zombirenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
Arkadaşlar benim gibi sessizlik seven biriyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum.
1 yıldan uzun süredir kullanıyorum.
En olmadık anlarda hayat kurtarıyor.
Yanınızda biri gürültülü mü konuşuyor takın gitsin.
Toplu taşımada kafa dinlemek mi istiyorsunuz takın gitsin.
İşyerinde işe odaklanıp bir şeyler mi üretiyorsunuz, takın ve yardırın.

Sorusu olan sorsun, kullanıma dair baya bir şey tecrübe edindim.
Hocam ben de almayı düşünüyordum sadece taksit seçeneği olmaması üzdü birazcık. Varsa da ben göremedim. Bu fiyata ve satıcıya güvenilir mi sizin yorumunuz nedir acaba ? Kablolu kulaklıktan bıktım artık jbl c100sı vs fazlasıyla kullandım yetti gari :D

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Ali Avcı
Hocam almayı düşünüyordum tam isabet oldu. Siz olsaydınız satıcıya güvenir miydiniz ? yorumlarda ürün orjinal teşekkürler vs yazmışlar. Sizin de fikrinizi almak istedim ayrıca taksit seçenekleri mevcut mu ben göremiyorum da sayfada
Hocam ben fikrimi konunun ilk yorumunda belirttim zaten satıcı daha çok güzellik ürünü satıyor ama 3 model airpods ilanı da var ve fiyatları da piyasaya göre normal.Alsanız bile bu üründe en kötü teşhir ürünü yollayabilir diye düşünüyorum.Taksit seçeneğini ben de göremedim ödeme adımına kadar getirip kontrol edebilirsiniz hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Tugay Kuru
Hocam ben de almayı düşünüyordum sadece taksit seçeneği olmaması üzdü birazcık. Varsa da ben göremedim. Bu fiyata ve satıcıya güvenilir mi sizin yorumunuz nedir acaba ? Kablolu kulaklıktan bıktım artık jbl c100sı vs fazlasıyla kullandım yetti gari :D
Fiyat ve satıcı anlamında yönlendirme yapmayım hocam. Kullanıma dair bir şey sorarsanız cevaplasam daha iyi olur sanki

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Mert
satıcı güven vermedi ve sanırım ilk çıkan model bu lighting olan versiyonu çünkü type c olan versiyonunu 9999 tl fiyatına satıyo ve yani kozmetik ürün satan bir yer anladığım kadarıyla teknolojik ürünü satmak ne alaka anlamış değilim ve bu arada hiç kimse buradan almamış ilk alan siz olacaksınız çünkü yorumlarda bu satıcıdan alan 1 insan evladı yok bilginiz olsun.

Monarchz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Umut
Yakın zamanda 10K'ya MediaMarkt satıcısından Pazarama üzerinden bu kulaklığı satın aldım. İşBankası kampanyalarıyla 1K indirim+puan kazancım oldu. Toplam 9K'ya vadesiz 6 taksitle aldım diyebiliriz. Kulaklık evet pahalı onda şüphe yok. Ama bana bassları yetersiz geldi silikonlu bir kulaklığa göre. ANC'si ofis ortamında bile sessizliği farkettiriyor. Ama biraz da tehlikeli bir özellik bence, özellikle de sokakta yürürken ne korna duyarsın ne de araç. O sebeple doğru yerde o teknolojiyi kullanmak daha faydalı ve güvenli. Apple ekosistemindeyim diye bu kulaklığı aldım. 24 yaşındayım ve işe girdiğim bu seneye kadar Apple hiçbir cihaz kullanmamıştım. Ekosistemde kalmak için kesinlikle değer ama onun harici oturup düşünmek lazım diğer opsiyonları...

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,145
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord