Apple ile uyumlu akıllı saat önerisi

Reaksiyon skoru
26
Bütçe
5000
Kız kardeşim için bir akıllı saat almak istiyorum. iPhone kullanılıyor o yüzden apple ile uyumlu bir akıllı saat istiyorum. Bütçem 5k civarı bu civara pek Apple Watch yok o yüzden farklı markalarda uygun seçenekler varsa onları da tercih edebilirim.

Kız kardeşim için bir akıllı saat almak istiyorum. iPhone kullanılıyor o yüzden apple ile uyumlu bir akıllı saat istiyorum. Bütçem 5k civarı bu civara pek Apple Watch yok o yüzden farklı markalarda uygun seçenekler varsa onları da tercih edebilirim.
Hocam aşağıdaki modellerin videolarını ve özelliklerini karşılaştırın en uygun olanı alın kendinize göre :
1 - Samsung Galaxy Watch 3
2 - Huawei Watch GT 5 Pro
3 - Huawei Watch Fit 3
4 - Xiaomi Watch S4

Son düzenleme:
Hocam aşağıdaki modellerin videolarını ve özelliklerini karşılaştırın en uygun olanı alın kendinize göre :
1 - Samsung Galaxy Watch 7
2 - Huawei Watch GT 5 Pro
3 - Huawei Watch Fit 3
4 - Xiaomi Watch S4
Galaxy watch 7 apple ile uyumlu değil diye biliyorum.

Peki diğer önerdiğiniz modellerde uyum sıkıntısı yaşarır mı ?
Hocam Apple için Apple Watch almadığınız sürece uyumsuzluk yaşarsınız çünkü bütün özellikler Apple'da çalışmaz maalesef o yüzden bunu göz önünde bulundurmak lazım.
Bütün markalarda tam uyum olmaz.

Hocam Apple için Apple Watch almadığınız sürece uyumsuzluk yaşarsınız çünkü bütün özellikler Apple'da çalışmaz maalesef o yüzden bunu göz önünde bulundurmak lazım.
Bütün markalarda tam uyum olmaz.
Anladım teşekkürler hocam. O zaman apple watch serisinden hem üzmeyecek hem de bütçeyi çok zorlamayacak hangi model daha uygun olur bir fikriniz var mı?

Anladım teşekkürler hocam. O zaman apple watch serisinden hem üzmeyecek hem de bütçeyi çok zorlamayacak hangi model daha uygun olur bir fikriniz var mı?
Hocam verdiğiniz bütçe ile maalesef sıfır model yok , en düşük SE 2 modeli var 9 bin tl'den başlıyor.
Fakat ikinci el araştırırsanız o bütçelerde veya azıcık üstüne güzel modeller yakalayabilirsiniz.

Geri