❌İndirim Bitti! Apple iPad Air M3 11" 128GB Wi-Fi Kuponla 26.699TL(PEŞİNE 6 TAKSİT)

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
812
10 Gündür bu fiyatta gösteriyor ama hem hepsiburada satıcısı olması hem de bugünlük 300 TL kupon ve birçok karta peşine 6 taksit yapıyor olması bana göre bir fırsat sayılabilir.Pozitif teknolojide de bu fiyatlarda ama peşine taksit imkanı yok o yüzden almayı düşünen varsa taksitle alınabilecek en mantıklı tercih.Mavi ve Mor rengi bu fiyatta siyah ise 70 TL daha pahalı.

kalemi pahalı olmasa valla iyi tablet

Kupon yok oldu bende bir anda 300 TL kupon vardı :D

Revanced kullanamayacağım hiç bir tableti almazdım. Üstelik IPS panel. Aynı paraya oled paneli olan harika tabletler var.

SÜPER50'yi geçerli kılmışlar, kargo parasını siler.

Çoğu sitenin bu fiyata satıyor olması da durumu açıklıyor. Yukarıdaki yazan yazıya ek; 128 GB depolama ve 60 Hz ekranı var. Tablet söz konusu, 60 Hz'in durumu daha da farklı oluyor.

Taksit olmasının fırsat sayılması da garip, böyle birçok ürün paylaşılabilir, keza paylaşılınca da tepki topluyor aslında ancak Apple olduğundan buraya uğramamışlar. Pazarama'ya göre indirim %3.38, Amazon'a göreyse %1.11 oranında. Daha düşük fiyatlı ürünlerde 300-400-500TL şeklinde olan indirimler işi farklı kılıyor çünkü oran artıyor. 27k üründe 300TL (1000TL) indirim düşünülmeli.

Son düzenleme:
Revanced kullanamayacağım hiç bir tableti almazdım. Üstelik IPS panel. Aynı paraya oled paneli olan harika tabletler var.
son 20 mesajınıza baktımda her açılan indirim konusuna veya onerılen ürünlere bir muhalif olmussunuz. Hobi falan mı?

SÜPER50'yi geçerli kılmışlar, kargo parasını siler.

Çoğu sitenin bu fiyata satıyor olması da durumu açıklıyor. Yukarıdaki yazan yazıya ek; 128 GB depolama ve 60 Hz ekranı var. Tablet söz konusu, 60 Hz'in durumu daha da farklı oluyor.

Taksit olmasının fırsat sayılması da garip, böyle birçok ürün paylaşılabilir, keza paylaşılınca da tepki topluyor aslında ancak Apple olduğundan buraya uğramamışlar. Pazarama'ya göre indirim %3.38, Amazon'a göreyse %1.11 oranında. Daha düşük fiyatlı ürünlerde 300-400-500TL şeklinde olan indirimler işi farklı kılıyor çünkü oran artıyor. 27k üründe 300TL (1000TL) indirim düşünülmeli.
Hocam şuan bu ürünü almayı düşünenler için fırsat sayılabilirdi ama kupon bitti sanırım bilmiyorum hem satıcı güvenilir hem de peşine 6 taksit imkanı sunuyor yani bir anda karar verilip alınacak bir fiyat değil ama uzun süredir almak isteyip araştıran biri için güzel fırsat olabilirdi anlık o yüzden paylaştım zaten yoksa tabi ki büyük bir indirim yok.Apple kendi sitesinde eğitim indirimi kapsamında yaz sonu kalemle birlikte bu 30k'ya sunar yine sözde indirimle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,227
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri