Neler Yeni

🔥İndirim Apple iPhone 11 (64 GB) - Siyah20.999,00TL

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Semi kaan Çakır
Dostum ppi her şey değildir ona bakarsan xiaomi redmi note 8 pro 400ppi ekranı var ikisini yan yana koy iphone daha iyi dersin. Ekrandaki gördüğün renkler diğer ips ekranlar gibi değil retina ekran.

Hatta bunun testini bile yapmış adamlar.
Arkadaşın 11 i var benim Note 10 pro m var. İkisini yan yana koyunca Note 10 pro çok daha güzel duruyor zaten arkadaş kendisi de söyledi bunu. O cihazı kısa süre bende kullandım , üstüne s10+ da kullandım ve renkler aşırı rahatsız ediciydi .

Checkmate

80+ Silver
Arkadaşın 11 i var benim Note 10 pro m var. İkisini yan yana koyunca Note 10 pro çok daha güzel duruyor zaten arkadaş kendisi de söyledi bunu. O cihazı kısa süre bende kullandım , üstüne s10+ da kullandım ve renkler aşırı rahatsız ediciydi .
note 10 proda amoled ekran var amoled ekran her zaman ltcden iyidir tabi.
Bu telefonun rakibi 1080p LCD ekrana sahip android telefonlar. Onlar ile kıyaslamak lazım.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Semi kaan Çakır
Bu telefonun rakibi 1080p LCD ekrana sahip android telefonlar. Onlar ile kıyaslamak lazım.
Tabii ki orası öyle . Benim elestirdigim kısım böyle alt segment bir ekrana sahip , artık donanımı da çok iyi olmayan bir cihazın sırf elma logosu olduğu için fahiş fiyata satılması .

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
720p ekrana 21k mı vermek? Hmm
Hem alınmaz hemde o fiyata gider 4060 lı sistem çekerim daha iyi. Yoksada kardeşime/arkadaşıma samsung amiral gemisi telefon alırım. (Biraz yetmez gibi ama alınır yinede birşeyler)

drarda

80+
neden rakip olsunlar? aynı paraya mı alıyorsun ikisini?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Kesinlikle bu parayı edecek bir cihaz değil yaklaşık 1 yıl kullandım. İmei atılabilen kaçak telefon hariç telefon alınmaz artık bu ülkede.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü

Checkmate

80+ Silver
neden rakip olsunlar? aynı paraya mı alıyorsun ikisini?
Aynı paraya almıyorsun bu telefon iphone serisinin orta segment telefonu, 1080p lcd android orta-üst segment telefonlar ile rakip. Ayriyeten bu telefon şuan bile neredeyse bütün orta segment telefonlardan daha performanslı.
iPhone ile Androidi kıyaslamak elma ile armudu kıyaslamak gibi oluyor. Hani mercedes varken neden Toyota almadın demiyorsak bu da aynı şey, iphone kullanmayı seven iphonedan vazgeçmiyor. mercedes seven de mercedesten vazgeçmiyor.

Çoğu giriş seviye android de bile fullhd+ amoled-oled panel bulunurken kesinlikle ben almazdım bu cihazı.
Bende almam ama iPhone seven kişiler alabilir.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Aynı paraya almıyorsun bu telefon iphone serisinin orta segment telefonu, 1080p lcd android orta-üst segment telefonlar ile rakip. Ayriyeten bu telefon şuan bile neredeyse bütün orta segment telefonlardan daha performanslı.
iPhone ile Androidi kıyaslamak elma ile armudu kıyaslamak gibi oluyor. Hani mercedes varken neden Toyota almadın demiyorsak bu da aynı şey, iphone kullanmayı seven iphonedan vazgeçmiyor. mercedes seven de mercedesten vazgeçmiyor.

Bende almam ama iPhone seven kişiler alabilir.
Doğru. İphone alan insanlar zaten ne ekrana ne işlemciye nede bataryaya bakıyor.
-Arkada elma varmı?
-var
-sar abine

Top Bottom