🔥İndirim Apple iPhone 13 128 GB Beyaz 32.599,00 tl visa karta

bana iphone olsun illa diyorsanız paranız buna yetiyorsa alın, daha çok parası olan 15-16-16e alsın

Kesinlikle 16e almayın fiyatını hiçbir şekilde hak etmiyor bu cihazın maksimum ederi 35k oda maksimum diyorum daha fazlasını vermek mantık dışı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle 16e almayın fiyatını hiçbir şekilde hak etmiyor bu cihazın maksimum ederi 35k oda maksimum diyorum daha fazlasını vermek mantık dışı olur
A18 bionic çipi var diyorsun adamlar çipin performansini iyice kismis batarya performansına bakıyorsun idare eder iyi değil kameraya bakıyorsun diyeceğim kamera yok ki 1 adet kanera oda iPhone 14 düz modelinde kullanılan kamera ile aynı çoğu şeyden kısılmış olan bu telefona 45k kesinlikle değmez onun yerine düz iPhone 14 alın daha iyi

13 devri kapanmaya başladı ama bütçesi kısıtlı olana mantıklı.

A18 bionic çipi var diyorsun adamlar çipin performansini iyice kismis batarya performansına bakıyorsun idare eder iyi değil kameraya bakıyorsun diyeceğim kamera yok ki 1 adet kanera oda iPhone 14 düz modelinde kullanılan kamera ile aynı çoğu şeyden kısılmış olan bu telefona 45k kesinlikle değmez onun yerine düz iPhone 14 alın daha iyi
Dostum sen bilmeden konuşuyorsun haberin olsun. İp16 daki işlemci ile aralarında 1 çekirdek oynuyor sen diyorsun baya performans kısmışlar. Bataryasını beğenmediğin cihaz aktif 1,5 günü görüyor. Kamerasına sallamışsın ön kamera ip16 ile aynı arka kamerada 16 nın lensi daha gelişmiş ama bu kötü algısı yaratmasın. Bu cihazın en büyük eksiği fiyatı biraz kampanya kovalarsanız 42 ye falan rahat bulunur. Senin önerdiğin 14 dün tek artısı geniş açı kamerası diğer konularda 16e fark atar. :)

Son düzenleme:
Göz dereceni kontrol ettirmelisin.
bence de fark var ama en çok farkı ekran yaratıyor. Aynı telefondan çekilen görüntüyü iki telefonda da karşılaştırsak 13de daha güzel görünüyor amoled ekranda. Bu da biraz farkı açıyor. 11in ekranı rezalet. 11 kullanıyorum.

Geçen sene Mayıs'ta 27K ya S23 ultra 12/256 aldım, 8 ay kullanıp yıl başında 4500 e kayıt yaptırdım canavar gibi sorunsuz kullanıyorum.

İlla iPhone diye yanıp tutuşanlar alabilir, onun dışında 3 nesil önceki 60hz ekranlı cihaza 32K vermek pek akıl işi durmuyor.

13 kullanıyorum, 11 le farkına bok atanlar olmuş karanlıkta ekranlara bakın derım ;)

16 aalmıyacaksanız tavsiye ederim.

2-3 ay önce iphone 13 aldım, android ile iphone arasında seçim yapmam gerekiyordu.
2024 yılı içinde android fiyatları artarken iphone 13 fiyatı düşmüştü, bu yüzden iphone 13 aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,980
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri