Emirhan Canbolat
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
nasıl fiyat düşüyor bende düşmedi
A18 bionic çipi var diyorsun adamlar çipin performansini iyice kismis batarya performansına bakıyorsun idare eder iyi değil kameraya bakıyorsun diyeceğim kamera yok ki 1 adet kanera oda iPhone 14 düz modelinde kullanılan kamera ile aynı çoğu şeyden kısılmış olan bu telefona 45k kesinlikle değmez onun yerine düz iPhone 14 alın daha iyiKesinlikle 16e almayın fiyatını hiçbir şekilde hak etmiyor bu cihazın maksimum ederi 35k oda maksimum diyorum daha fazlasını vermek mantık dışı olur
Dostum sen bilmeden konuşuyorsun haberin olsun. İp16 daki işlemci ile aralarında 1 çekirdek oynuyor sen diyorsun baya performans kısmışlar. Bataryasını beğenmediğin cihaz aktif 1,5 günü görüyor. Kamerasına sallamışsın ön kamera ip16 ile aynı arka kamerada 16 nın lensi daha gelişmiş ama bu kötü algısı yaratmasın. Bu cihazın en büyük eksiği fiyatı biraz kampanya kovalarsanız 42 ye falan rahat bulunur. Senin önerdiğin 14 dün tek artısı geniş açı kamerası diğer konularda 16e fark atar.Kesinlikle 16e almayın fiyatını hiçbir şekilde hak etmiyor bu cihazın maksimum ederi 35k oda maksimum diyorum daha fazlasını vermek mantık dışı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A18 bionic çipi var diyorsun adamlar çipin performansini iyice kismis batarya performansına bakıyorsun idare eder iyi değil kameraya bakıyorsun diyeceğim kamera yok ki 1 adet kanera oda iPhone 14 düz modelinde kullanılan kamera ile aynı çoğu şeyden kısılmış olan bu telefona 45k kesinlikle değmez onun yerine düz iPhone 14 alın daha iyi
bence de fark var ama en çok farkı ekran yaratıyor. Aynı telefondan çekilen görüntüyü iki telefonda da karşılaştırsak 13de daha güzel görünüyor amoled ekranda. Bu da biraz farkı açıyor. 11in ekranı rezalet. 11 kullanıyorum.Göz dereceni kontrol ettirmelisin.
arkadaşlar eğer yurt içi türkiye cihazı olma şartı yoksa bence 32K ya yurt dışı 15 pro 14 pro max alınmalı yanına da bitane iphone 7 ç.ekin oh mis gibivisa olanlara ödemede iniyor.
alınma şöyle böyle demeyin seven alır ben.
ben android kullanıyorum iphone sevmiyorum ama fena fiyat değil.
Alıntıyı görüntüle