Laf cambazlığı yapıyor bildiğin süper kopya işte
Daha önceden bu durumu yaşadığım için açıklamak istedim. Ürünü aldığınızda gelen barkodu apple sitesinden kontrol ederseniz orijinal gözükecektir fakat ürünler çakma, yurt dışından getirdik ayağına satılıyor. Sipariş veren kişiler ürünlerin seri numaralarını buradan paylaşsın. Muhtemelen aynı seri numarasına sahip olacak.Devamında orjinal mi diye sordum evet cevabını aldım.
Tahminime göre öyle ben iletişime geçmek için sipariş verdim sonra da iptal ettim. Sizler için gençlerDaha önceden bu durumu yaşadığım için açıklamak istedim. Ürünü aldığınızda gelen barkodu apple sitesinden kontrol ederseniz orijinal gözükecektir fakat ürünler çakma, yurt dışından getirdik ayağına satılıyor. Sipariş veren kişiler ürünlerin seri numaralarını buradan paylaşsın. Muhtemelen aynı seri numarasına sahip olacak.
kurumsal yerlerden alcanseri numarasını bile ayarlıyorlar mı yani ozaman apple dışında hiçbiryerden alınmaz herkes aynı şeyi yapar
bu yüzden çakma garantisiz yd ise mağazaya para cezası vs... benzer seyler olup para iadesi alırsınız orjinal olmayan ürün ilanlatmıyorlarmışDostlar şimdi pazarama ile görüştüm ürün Orjinal ve Türkiye garantili olmak zorun aksi takdirde iade ve mağazaya yaptırım olucakmış müşteri mağduriyeti yaşanmaz bu durumda