Neler Yeni

Apple marka ürünler

Porsche

80+
Bütçe
24000
Buraya kadar vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hocam msi tercih eder misiniz?

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Bence yazılım tasarım batarya ömrü olarak Apple tercih edilmeli diye biliyorum ben
Oyunu baz alarak söylemiştim ben. Eğer oyunu çıkarırsak apple iyi bir seçim olacaktır haklısınız.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Şuanda karar verdiğimi söyleyemem ama seçeceğim ürün olarak üçünden birisini almaya sıcak bakıyorum, halen karar verme aşamasındayım.
  • Macbook Air 16GB 256GB
  • Stokta bulabilirsem Macbook Pro M1 2020 16GB+256GB (özellikle bu ürün hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum)
  • iPad Air 10.9inch, 64 GB, Wi-Fi + Cellular + Apple Pencil (belli olmaz iPad Pro seçeneklerinede yönelebilirim)
Bunun yanısıra daha fazla seçeneklerimi görmek istiyorum , kullanacağım alanlar;
  • Yazılım
  • Temel olarak tasarım işleri
  • Önceliğim üniversite
Bütçem 15000-24000 gibi bir fiyat olunca aklımda oyun oynamakta var lakin dizüstü bilgisayarımı seçerken istisna yapabilirim ve oyun içinde olmasada önerebilirsiniz , tasarıma çok önem veren birisiyim, tasarım açısından en azından klavye aydınlatması olmasını benim için daha iyi olur, AMD GPU'ya sahip olan, Lenovo marka dizüstü önerilmesini tercih etmiyorum çünkü bahsettiğim markaların ürünlerinden memnun kalmadım.

@Kürşat Kütükçü abi yardımcı olabilir

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şuanda karar verdiğimi söyleyemem ama seçeceğim ürün olarak üçünden birisini almaya sıcak bakıyorum, halen karar verme aşamasındayım.
  • Macbook Air 16GB 256GB
  • Stokta bulabilirsem Macbook Pro M1 2020 16GB+256GB (özellikle bu ürün hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum)
  • iPad Air 10.9inch, 64 GB, Wi-Fi + Cellular + Apple Pencil (belli olmaz iPad Pro seçeneklerinede yönelebilirim)
Bunun yanısıra daha fazla seçeneklerimi görmek istiyorum , kullanacağım alanlar;
  • Yazılım
  • Önceliğim üniversite
Bütçem 15000-24000 gibi bir fiyat olunca aklımda oyun oynamakta var lakin dizüstü bilgisayarımı seçerken istisna yapabilirim ve oyun içinde olmasada önerebilirsiniz , tasarıma çok önem veren birisiyim, tasarım açısından en azından klavye aydınlatması olmasını benim için daha iyi olur, AMD GPU'ya sahip olan, Lenovo marka dizüstü önerilmesini tercih etmiyorum çünkü bahsettiğim markaların ürünlerinden memnun kalmadım.

M2 işlemcili MacBook Air baya mantıklı olur bence. Baz modeli öğrenci indirimi ile 24K oluyordu en son.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,717
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bütçen son ne dip nokta olarak

Porsche

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen son ne dip nokta olarak
Bütçem 15000-24000 24kyı çok zorlayamam,
M2 işlemcili MacBook Air baya mantıklı olur bence. Baz modeli öğrenci indirimi ile 24K oluyordu en son.
M2 alırsam 8GB olur, Apple'dada ramler lehimli olduğu için boyutunu artıramam ve 8gb asla yetmez, Airların soğutma sistemi olmadığı için fazla ısınıyor diye biliyorum doğrumudur?
Hocam msi tercih eder misiniz?
MSİ tercih edebilirim şuanda fikir olarak önplanda tutuyorum Apple yerine seçeneklerim ne olabilir görmek istiyorum.

Cihangir

80+ Gold
Bence yazılım tasarım batarya ömrü olarak Apple tercih edilmeli diye biliyorum ben
batarya ömrü olarak değil performans olarak. Mac ler diğer pc lerdn her zaman güçlüdür

Porsche

80+
batarya ömrü olarak değil performans olarak. Mac ler diğer pc lerdn her zaman güçlüdür
Şuanda tercihlerim arasından Macbook Pro M1 2020 16GB+256GB ve iPad Air 10.9inch, 64 GB veya 256 GB, Wi-Fi + Cellular + Apple Pencil önde lakin sadece 1 tanesini alabilirim, iPad Air ile Pro versiyonunu karşılaştırınca öyle aman aman bir yenilik sunulmamış sadece tasarım ve +1 kamera pek bir değişiklik yok ve o aradaki fiyat farkını vermeyede gerek yok, kendi telefonum 6.4 inç çok nadir olsada cebimde taşırken bile rahatsız ediyor lakin MacBook tercih edersem beni rahatsız eden bir durum mevcut Apple teknolojik ekosisteminde sadece bir cihazım olacak (ileride kendim çalışıp bi iPhone almam sıkıntı yaratmaz ama) bu sebeple MacBook tercih ettiğim vakitte Swift ile uğraşırsam teknolojik eksiklik cekeceğimi düşünüyorum mesela iPhone'a oyun çıkarsam mobil kullanıcı deneyimini artırmak için kendi oyunumu test edemeyeceğim ve bu bana komik geliyor açıkcası... en işime yarayacak ürünü tespit etmeye çalışırken kafam yanacak duruma geldi .

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Macbook air veya pro. Sizi mutsuz etmez Windows'tan biraz farklı tabi ama alışırsınız. Oyun oynayamazsınız doğru düzgün o kadar.

Zaten amd veya intel cpu lu olsun Windows bilgisayarların pil ömrü kısa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Yüğrük
  • Macbook Air 16GB 256GB
  • Yazılım
  • Önceliğim üniversite

Hocam m1 pro modeli bütçeni çok aşar 5-10 k fark var şu an ki piyasayla ama Air M1 16gb+256gb da gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Oyun tercihini kenara bırakırsan her şeyiyle Apple ürünlerini tercih etmelisin.

Porsche

80+
Macbook air veya pro. Sizi mutsuz etmez Windows'tan biraz farklı tabi ama alışırsınız. Oyun oynayamazsınız doğru düzgün o kadar.

Zaten amd veya intel cpu lu olsun Windows bilgisayarların pil ömrü kısa.
İlginiz için teşekkür ederimi zaten şuanki fikrim apple ürünlerinden yana olucak
Hocam m1 pro modeli bütçeni çok aşar 5-10 k fark var şu an ki piyasayla ama Air M1 8gb+256gb da gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Oyun tercihini kenara bırakırsan her şeyiyle Apple ürünlerini tercih etmelisin.

Son düzenleme:
Top Bottom