iPhone 13 devam et bence, değiştirmanin pek mantığı yok diye düşünüyorum.Benim şuan kullandıgım apple 13 ama degiştirmeyi ddüşünüyorum. Bunu satıp samsung s23 ultra almayı düşünüyorum sizce applemi samsung s23 ultramı
S23 ultra iPhone 14 pro maxi tokatladı bu sene herşeyiyle bence kesin geçmelisin ekran kalitesi olarak özellikle çağ atlamış gibi olcaksınBenim şuan kullandıgım apple 13 ama degiştirmeyi ddüşünüyorum. Bunu satıp samsung s23 ultra almayı düşünüyorum sizce applemi samsung s23 ultramı
bence geçme hocam devamBenim şuan kullandıgım apple 13 ama degiştirmeyi ddüşünüyorum. Bunu satıp samsung s23 ultra almayı düşünüyorum sizce applemi samsung s23 ultramı
İphone 13’ün rakibi S23’dür bence geçmelisin s23 UltrayaBenim şuan kullandıgım apple 13 ama degiştirmeyi ddüşünüyorum. Bunu satıp samsung s23 ultra almayı düşünüyorum sizce applemi samsung s23 ultramı
s22 daha iyi olabilir 13'ten inceleme videolarını izledim eskiden iphone kamera için önemliydi artık o da kalmadı.İphone 13’ün rakibi S23’dür bence geçmelisin s23 Ultraya
S23 Ultra.Benim şuan kullandıgım apple 13 ama degiştirmeyi ddüşünüyorum. Bunu satıp samsung s23 ultra almayı düşünüyorum sizce applemi samsung s23 ultramı
S22 sorunlu bir cihaz hocams22 daha iyi olabilir 13'ten inceleme videolarını izledim eskiden iphone kamera için önemliydi artık o da kalmadı.