Neler Yeni

Öneri Apple mi Samsung mu almalıyım

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorsan ve içerik yüklüyorsan androide hiç bulaşma derim onun haricinde sunduğu fiyat ve teknoloji olarak samsung biraz daha önde
hocam o muhabbet bitti ya iphone da artık 1e1 yükleyemiyor fotoğrafları eskiden böyle olmasının sebebi iphone ve bütün sosyal medya uygulamaları mms teknolojisini kullanıyordu şimdi yavaş yavaş yeni multimedya teknolojilerine geçiyolar üst yorumda bahsettiğim s21 kullanan arkadaşla aynı fotoğrafı çekip instaya yükledik onun ki 2 tık daha kaliteliydi.

S22 sorunlu bir cihaz hocam
ne gibi sorunları var arkadaşım 1 yıldır kullanıyor aşırı memnun yani ben kullanmıyorum ama sırf şarjın gidişini görmek bile memnun ediyor bu aralar iş fazla yok sabah oturuyor dizinin başına akşam giderken şarjı 50 oluyor ben dizi izlemiyorum arada sırada sosyal medya whatsapp o kadar şarjım %30 larda çıkıyorum ki dizi izlediğimde oldu benim 1 saatte %50 gidiyor diziyle.

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
Benim şuan kullandıgım apple 13 ama degiştirmeyi ddüşünüyorum. Bunu satıp samsung s23 ultra almayı düşünüyorum sizce applemi samsung s23 ultramı
Kanka iostan devam hatta değiştirmene bile gerek yok yani

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,753
İsim
MehmedVII
Benim şuan kullandıgım apple 13 ama degiştirmeyi ddüşünüyorum. Bunu satıp samsung s23 ultra almayı düşünüyorum sizce applemi samsung s23 ultramı
S23 ultra yerine Iphone 14 düşünüyorsan Samsung al. Iphone'un son modelde bir olayı kalmadı. Ay benim Iphone'um var diyen havacılar dışında bir şeyi yok.

BabaVoss7

80+ Silver
Saçma sapan yatırım olaylarına ikinci rl değerine girmicrksen her türlü s23 her türlü tokatlar

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
hocam o muhabbet bitti ya iphone da artık 1e1 yükleyemiyor fotoğrafları eskiden böyle olmasının sebebi iphone ve bütün sosyal medya uygulamaları mms teknolojisini kullanıyordu şimdi yavaş yavaş yeni multimedya teknolojilerine geçiyolar üst yorumda bahsettiğim s21 kullanan arkadaşla aynı fotoğrafı çekip instaya yükledik onun ki 2 tık daha kaliteliydi.

ne gibi sorunları var arkadaşım 1 yıldır kullanıyor aşırı memnun yani ben kullanmıyorum ama sırf şarjın gidişini görmek bile memnun ediyor bu aralar iş fazla yok sabah oturuyor dizinin başına akşam giderken şarjı 50 oluyor ben dizi izlemiyorum arada sırada sosyal medya whatsapp o kadar şarjım %30 larda çıkıyorum ki dizi izlediğimde oldu benim 1 saatte %50 gidiyor diziyle.
Sıcaklık arkası plastik telefonun ısı sorunu = performans kaybı film izlemek ısıyı pek etkilemediği için şarji az gidiyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iphone 11 ile 2 saat izliyorum 14 falan dustu
Sıcaklık arkası plastik telefonun ısı sorunu = performans kaybı film izlemek ısıyı pek etkilemediği için şarji az gidiyordur

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat
alabiliyosan iphone 14 pro al yoksa android e düşülmez iphone kadar uzun süre de götürmez piyasası iphone gibi olmaz şahsen ben samsung s23 ultra görürsem enayi gözüyle bakıyorum iosdan şaşılmaz instaya attığın eski stleri özlersin

Son düzenleme:

NightWish2434

80+ Silver
iPhone kesinlikle

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
kilan embappe
Geçmek için geçmek olur. S23 Ultra nın sana sunabileceği çok extrem bir şey yok. İPhone 15 geçebilirsin belki. Ama ona da gerek yok.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
alabiliyosan iphone 14 pro al yoksa android e düşülmez iphone kadar uzun süre de götürmez piyasası iphone gibi olmaz ortamda bi şeklin olur şahsen ben samsung s23 ultra görürsem enayi gözüyle bakıyorum iosdan şaşılmaz instaya attığın eski stleri özlersin
Ortamda bir şeklin olur HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAYAYYAYAHAHAHAHAH

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
alabiliyosan iphone 14 pro al yoksa android e düşülmez iphone kadar uzun süre de götürmez piyasası iphone gibi olmaz ortamda bi şeklin olur şahsen ben samsung s23 ultra görürsem enayi gözüyle bakıyorum iosdan şaşılmaz instaya attığın eski stleri özlersin
İşte Apple bu insanlar sayesinde zengin oldu, bunları sağmaya devam ettikçe %200 karla satış yapmaya da devam eder. Ortamda şeqil yapçammm :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,662
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom