Neler Yeni

Apple öğrenci indirimi hakkında

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Lise öğrencisiyim 12. Sınıf açıktan okuyorum

Burada okuduğum kadarıyla lise içinde geçerliymiş ama yıllardır sadece üniversite için geçerli diye biliyordum bunun aslı nedir lise için de geçerli mi şuanda?

Üniversite öğrencileri, üniversiteye yeni kabul edilmiş öğrenciler, üniversite öğrencileri için ürün satın alan ebeveynler, öğretmenler ve tüm eğitim personeli için geçerlidir.

Üniversite öğrencileri, üniversiteye yeni kabul edilmiş öğrenciler, üniversite öğrencileri için ürün satın alan ebeveynler, öğretmenler ve tüm eğitim personeli için geçerlidir.
Lise için geçerli değil yani anladım
Peki üni öğrencisi olan bi tanıdık bulsak hangi belgeleri istemem gerek

Lise için geçerli değil yani anladım
Peki üni öğrencisi olan bi tanıdık bulsak hangi belgeleri istemem gerek
Büyük ihtimalle SheerID ile doğrulanıyordur veya en fazla e-devlet üzerinden öğrenci belgesi ile doğrulanabilir. Ama sanırım her öğrenci 1 kere faydalanabiliyor olabilir.

Büyük ihtimalle SheerID ile doğrulanıyordur veya en fazla e-devlet üzerinden öğrenci belgesi ile doğrulanabilir. Ama sanırım her öğrenci 1 kere faydalanabiliyor olabilir.
Anladım hocam büyük ihtimalle bu hakkını kulanmak istemeyen birinin adına alıcam.

Bilgisi olan var mı arkadaşlar

Bilgisi ola
her dönem tekrar katılabilir diye biliyorum.Meb öğretmenleri için de geçerli, bi tanıdıktan rica et
Evet öyle yapıcam hocam ama şeyi merak ettim bu vergisiz teknolojik alet alma olayı vardı ya devlet bir defaya mahsus diye yapmıştı o bunda geçerli mi

Bilgisi olan var mı arkadaşlar
Ben 2021 mac aldım şimdi ipad air almayı düşünüyorum geçerli değil mi?

1. https://www.apple.com/tr-edu/store

2.
1727264721739.png

3.
1727264744850.png

4.
1727264759818.png

Adımları takip edin ardından dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Hızlı bir şekilde yardımcı oluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,907
Üyeler
173,434
Son üye
fklşsaska_77
Geri