Neler Yeni

Apple Şarj Adaptörü Orjinal midir ?

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN

şahin doğan

80+ Platinum
ben turkcell den almıştım xr cihazımı sanki 5w şarj adaptörü gibi şarj ediyordu sonra türktelekomdan aldım hızlı şarj ediyor riske girmeyin derim

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Fiyat farkı yok ise kendi mağazasından satın alın. Ben kendi mağazasından 200 Türk lirasına 20W makine almıştım İp12 için sorunsuz. Sadece kargo biraz geç geliyor. Gerçekten imkanınız varsa apple store üzerinden satın alın.

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat farkı yok ise kendi mağazasından satın alın. Ben kendi mağazasından 200 Türk lirasına 20W makine almıştım İp12 için sorunsuz. Sadece kargo biraz geç geliyor. Gerçekten imkanınız varsa apple store üzerinden satın alın.
fiyat farkı fazla yok aslında ama spigen almayı düşünüyordum baktım spigen ile arasında 50 tl fark var bunu alayım dedim şimdi de bu orjinal mi değilmi bilmiyorum bi 50 lira daha çıkmam gerekiyo apple dan almak için yani mantıken 100 tl fazla vereceğim o yüzden turkcelldekini almak daha çok işime geliyo

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
fiyat farkı fazla yok aslında ama spigen almayı düşünüyordum baktım spigen ile arasında 50 TL fark var bunu alayım dedim şimdi de bu orjinal mi değilmi bilmiyorum bi 50 lira daha çıkmam gerekiyo apple dan almak için yani mantıken 100 TL fazla vereceğim o yüzden turkcelldekini almak daha çok işime geliyo
Spigen Apple ürünlerinden farksızdır gayet iyi pişman etmez. Ben bu tarz ürünlerin kendi mağazasından veya amazondan alınması gerektiğini düşünüyorum. Ha Turkcell kötü mü hayır değil köklü firma sahte ürün satmaz. Bence Turkcell'den yapıştır bir tane keyfine bak :D

şahin doğan

80+ Platinum
fiyat farkı fazla yok aslında ama spigen almayı düşünüyordum baktım spigen ile arasında 50 TL fark var bunu alayım dedim şimdi de bu orjinal mi değilmi bilmiyorum bi 50 lira daha çıkmam gerekiyo apple dan almak için yani mantıken 100 TL fazla vereceğim o yüzden turkcelldekini almak daha çok işime geliyo
apple adaptörleri dışındaki adaptörler pil sağlığını hızlı düşürüyor

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
Spigen Apple ürünlerinden farksızdır gayet iyi pişman etmez. Ben bu tarz ürünlerin kendi mağazasından veya amazondan alınması gerektiğini düşünüyorum. Ha Turkcell kötü mü hayır değil köklü firma sahte ürün satmaz. Bence Turkcell'den yapıştır bir tane keyfine bak :D
teşekkür ederim

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede

arkadaşlar bu ürün orjinal midir ? turkcellde satılıyor orjinaldir diye düşünüyorum orjinalse almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz ?
Attığın linkte bulunan ürünün satıcısı Türkcell değil.
Bunu göz önünde bulundurup satın almanı öneririm.

DÜZELTME: "217TL" fiyatlı ürünü başka bir satıcı satıyor. 258TL Türkcell satıcısının fiyatıdır.
Türkcell tarafından satılan ürünü almak yerine Apple Store üzerinden satın alabilirsin.

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
Attığın linkte bulunan ürünün satıcısı Türkcell değil.
Bunu göz önünde bulundurup satın almanı öneririm.

DÜZELTME: "217TL" fiyatlı ürünü başka bir satıcı satıyor. 258TL Türkcell satıcısının fiyatıdır.
anladım büyük ihtimal orjinal değil

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
Düzenlenmiş mesajımda belirttiğim üzere Turkcellden almak yerine Apple Store üzerinden satın alabilirsin. Aşırı bir fiyat farkı yok ama Orijinalliği garanti :D
geç geliyor diye okudum bi kaç yerde o yüzden farklı bi yerden almak istedim

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
geç geliyor diye okudum bi kaç yerde o yüzden farklı bi yerden almak istedim
UPS ile kargoluyorlar. İlk İphone'un değil ise zaten elinde muhtemelen 5W adaptör vardır. Eski kablo ile gelene kadar şarj edebilirsin. Yaşadığın şehirde varsa oraya gidip mağazadan satın alabilirsin. Yaşadığın ili söylemek istersen iletişim numaralarını bırakabilirim. İlla Apple Store olmasına gerek yok. Yetkili mağazalarsa orijinal ürün tedarik edebilirler.

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
UPS ile kargoluyorlar. İlk İphone'un değil ise zaten elinde muhtemelen 5W adaptör vardır. Eski kablo ile gelene kadar şarj edebilirsin. Yaşadığın şehirde varsa oraya gidip mağazadan satın alabilirsin. Yaşadığın ili söylemek istersen iletişim numaralarını bırakabilirim. İlla Apple Store olmasına gerek yok. Yetkili mağazalarsa orijinal ürün tedarik edebilirler.
İlk İphone'um Zonguldak Ereğlide yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Top Bottom