Apple Watch hangi seri alınmalı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Bütçe dostu bir Apple Watch arıyorum. Series 3 var, SE var Series 7 falan var ama aralarında ne boyutta farklar var bilmiyorum. Mesela Series 3 alsam yeter mi yoksa daha üst serileri almam mı gerekir?

Series 3: 4K
Series 7: 7K
SE (Yenisi): 6K

Fiyata sahip, daha üst modeller bakmadım gerek de yok.

Son düzenleme:
Sadece arkadaşımda olduğu için biliyorum kullanmadım. Saat takma huyum olmadığı için para vermek istemedim, 7 harika gözüküyordu.

Seri 3 güncelleme almıyor, onu geçelim. Seri 7 ve se arası fark bu kadar az ise kesinlikle 7 alınır.
Bir yıldır SE kullanıyorum bu arada.

Seri 3 güncelleme almıyor, onu geçelim. Seri 7 ve se arası fark bu kadar az ise kesinlikle 7 alınır.
Bir yıldır SE kullanıyorum bu arada.
SE dediğim Series 8 ile beraber çıkan yeni çıkan SE ilki değil onu diyim. Eski olan biraz daha ucuz 5500 falan onların fiyatı.

Bütçe dostu bir Apple Watch arıyorum. Series 3 var, SE var Series 7 falan var ama aralarında ne boyutta farklar var bilmiyorum. Mesela Series 3 alsam yeter mi yoksa daha üst serileri almam mı gerekir?

Series 3: 4K
Series 7: 7K
SE: 6K

Fiyata sahip, daha üst modeller bakmadım gerek de yok.
SE almalısın apple

SE dediğim Series 8 ile beraber çıkan yeni çıkan SE ilki değil onu diyim. Eski olan biraz daha ucuz 5500 falan onların fiyatı.
Yeni çıkanda aman aman bir güncelleme yok, en önemlisi ekran 44 mm eski diyebileceğimiz tasarımda.

Geri