beyler apple watch se2 44mm almayı düşünüyorum acaba app storeden klavye uygulaması indirip gelen bildirimleri o klavye üzerinden yanıtlayabilir miyim kullananlar yardım edebilir mi acaba eğer öyle bi özelliği yoksa apple watch 7 almayı düşünüyorum.
kral hb bilişimden yenilenmiş olarak alcaktım se 3900 tl series 7 6100 tl ben sadece mesajlarıma klavye üzerinden yanıt vermek için felan istiyorum o yüzden düşünmüştüm sizde hangi model var acaba öğrenebilir miyimnormalde dikte kullanıyorum öyle yanıtlıyorum hem hızlı oluyor hemde efektif çalışıyor ama klavyesi zaten var dokunmatik bir harf çiziyorsun o harfi yazıyor. bu arada SE resmen çöp always on display olmayan akıllı saat mi olur git o paraya watch 6 watch 7 al keyfine bak gerçekten always on display olmaması saçmalık. saati görmek için kolunu kaldırmak zorundasın vs. vs. özellikleri kısıtlı git o paraya ikinci el temiz bir 6-7 al keyfine bak.
ben apple watch 9 kullanıyordum sattım 7'Ye geçtim aynı cihaz olduğu için öncesinde de 5 kullandım.kral hb bilişimden yenilenmiş olarak alcaktım se 3900 tl series 7 6100 tl ben sadece mesajlarıma klavye üzerinden yanıt vermek için felan istiyorum o yüzden düşünmüştüm sizde hangi model var acaba öğrenebilir miyim
5 nasıl önerir misiniz se yerine 5 alsam olur mu ve güncelleme desteği bitti mi acababen apple watch 9 kullanıyordum sattım 7'Ye geçtim aynı cihaz olduğu için öncesinde de 5 kullandım.