Apple Watch SE mi S9 mu?

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
İki saat arasındayım ve arada 3k gibi bir fiyat farkı var. Hangisi almaya değer artısı eksisi olur mu SE alırsam?

bende se var gayet memmunum ancak ekran kücük eger buyuk ekrana alıstıysan zorlanırsın haricinde güclü telefon

Ekran kasa oranı dışında çok bir şey gözüne takılacağını zannetmiyorum tabi aralarında farklılıklar var onları epey sitesinden karşılaştırıp bakmanı öneririm ama özetle ikisi de seni üzmez için rahat olsun.

Ekran kasa oranı dışında çok bir şey gözüne takılacağını zannetmiyorum tabi aralarında farklılıklar var onları epey sitesinden karşılaştırıp bakmanı öneririm ama özetle ikisi de seni üzmez için rahat olsun.
3k fazladan vermeye değerse s9 alabilirim ama aynı işleri se yapabiliyorsa gerek yok diye düşünüyorum.

3k fazladan vermeye değerse s9 alabilirim ama aynı işleri se yapabiliyorsa gerek yok diye düşünüyorum.
S9'un daha iyi olduğu özellikleri yazıyorum ;
daha fazla parlaklık miktarı
kavisli ekranı + sürekli açık ekran
Toza dayanıklılık + 9.nesil çip
wifi 5 + daha büyük pil
gürültü sensörü + termometre
ayrıca daha detaylı özellikleri aşağıdaki iki fotoğrafta var onlara bakıp son kararı verebilirsin.

lklk.png
sdsd.png

S9'un daha iyi olduğu özellikleri yazıyorum ;
daha fazla parlaklık miktarı
kavisli ekranı + sürekli açık ekran
Toza dayanıklılık + 9.nesil çip
wifi 5 + daha büyük pil
gürültü sensörü + termometre
ayrıca daha detaylı özellikleri aşağıdaki iki fotoğrafta var onlara bakıp son kararı verebilirsin.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bence 3K fazla vermeye değer, S9 alınabilir. Ama Eylül'de yeni modeller gelecek belki onları beklemek istersiniz. Genelde saatler de çıkar çıkmaz Türkiye'de satışa çıkıyorlar.
Çok teşekkürler

Geri