S siyabent 80+ Silver Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 3,400 Reaksiyon skoru 1,277 28 Ağustos 2025 #1 series 10 ilk Apple watch deneyimim ve dışarda konuşurken karşı tarafı rahat duyamıyorum benim hoparlör mi sıkıntılı bunun normali mi bu?
series 10 ilk Apple watch deneyimim ve dışarda konuşurken karşı tarafı rahat duyamıyorum benim hoparlör mi sıkıntılı bunun normali mi bu?
hawkddf 80+ Bronze Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 663 Reaksiyon skoru 280 28 Ağustos 2025 #2 Saatin ayarlarından ses ve dokunuşa girip ordan ses seviyesini arttırabilirsin. Eğer en sondaysa sesi o kadar çıkıyodur.
Saatin ayarlarından ses ve dokunuşa girip ordan ses seviyesini arttırabilirsin. Eğer en sondaysa sesi o kadar çıkıyodur.
S siyabent 80+ Silver Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 3,400 Reaksiyon skoru 1,277 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hawkddf yazmış: Saatin ayarlarından ses ve dokunuşa girip ordan ses seviyesini arttırabilirsin. Eğer en sondaysa sesi o kadar çıkıyodur. Devamı için tıklayın... En sonda ama bana az geldi şimdi video kaydı atacağım
hawkddf yazmış: Saatin ayarlarından ses ve dokunuşa girip ordan ses seviyesini arttırabilirsin. Eğer en sondaysa sesi o kadar çıkıyodur. Devamı için tıklayın... En sonda ama bana az geldi şimdi video kaydı atacağım