Neler Yeni

🔥İndirim APPLE Z15S00120/ Mac Air/ M2/ 16GB/ 256GB/ 13.6/ Uzay Grisi 40.999TL

lebron23

80+ Bronze
Oyun oynamayı planlayan kimse mac almasın nokta. İş için alınacaksa iyi olur, işletim sistemi falan güzel ama onun dışında fiyatları gereksiz yüksek bir seri bunlar
Oyun oynatmaz doğru ama macbook kullanmış herkes yorumun geri kalanının yanlış olduğunu bilir.

Pili çok uzun gider, performansı yüksektir (prize takmadan da), kasası, klavyesi, ekranı, touchpadi çok iyidir (hatta en iyisi). Eğer çok yazı yazman, fotoğraf düzenlemen, video editlemen, müzik aletleriyle kayıt alman gerekiyorsa macbook alırsın. Bu işleri yapan çoğu kişi macbook kullanır

pbkalfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Poyraz Büyükkalfa
Oyun oynatmaz doğru ama macbook kullanmış herkes yorumun geri kalanının yanlış olduğunu bilir.

Pili uzun giden, performansı yüksek, kasası, klavyesi, ekranı, touchpadi çok iyidir (hatta en iyisi).
Aynen ondan oyun oymayan için çok iyi bir alet

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Furkan Sünney

Pili uzun giden, performansı yüksek, kasası, klavyesi, ekranı, touchpadi çok iyidir (hatta en iyisi).
Tamamen katılıyorum ek olarakta, hepsi olmasa da optimize edilmiş bir çok oyunda da başarılı, örnek olarak eu4 oynuyorum MacBook m1 8gb var elimde, eu4 performansı harika.

lebron23

80+ Bronze
Tamamen katılıyorum ek olarakta, hepsi olmasa da optimize edilmiş bir çok oyunda da başarılı, örnek olarak eu4 oynuyorum MacBook m1 8gb var elimde, eu4 performansı harika.
Evet oyun seçenekler çok kısıtlı ama tek tük oyunlar var. Resident evil village, stray, no man’s sky, grid legends, Witcher 1,2…

winneR007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
winneR

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,515
İsim
Olcay akbulut
Bunlarda knight online , metin2 , PUBG gibi oyunlar oynanmıyor mu ya evdeki telefon kulaklık tv apple tv saat hersey apple ekosistemi bir tek laptop degil onuda almak istiyorum ama windows oyunlarda cok sorunsuz. mac sisteminde bu oyunları her turlu kaldırır ama kuruluyormu kabul ediyor mu sistem o şaibeli
yok olmaz hocam bunları illa oynayacaksan windows alman şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,593
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom