Apple'a gelen zam neyin habercisi??

heysamed

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Bütçe
50000
Beyler elimde hepsiburada limiti var muhtemelen seçimden sonra apple' a tekrar zam gelir dusuncesındeyım almalı mıyım sizce?

secimden sonra da doviz artar bi daha zam gelir ama ihtiyacin varsa al derim yoksa almak icin zorlama kendini

dolar bi 40 olcak sonra zınk.

Beyler elimde hepsiburada limiti var muhtemelen seçimden sonra apple' a tekrar zam gelir dusuncesındeyım almalı mıyım sizce?
Bizim ülkede beklediğin her vakit nakit kaybı olur

Neyin habercisi demeyelim de neyin belirtisi sonucu diyelim.
Ekonominin bittiğinin ülkenin ne durumda olduğunun belirtisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca tekrar zam gelecek tabi alacaksan al fiyatı düşmez en kötü aynı kalır yada artar bu iki ihtimal dışında yok.

Neyin habercisi demeyelim de neyin belirtisi sonucu diyelim.
Ekonominin bittiğinin ülkenin ne durumda olduğunun belirtisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca tekrar zam gelecek tabi alacaksan al fiyatı düşmez en kötü aynı kalır yada artar bu iki ihtimal dışında yok.
abi yanlış anlama da 6 pp deiştin hepsi kızdı özel bi sebebi mi var meraktan sordum.

dolar artışı yüzünden

abi yanlış anlama da 6 pp deiştin hepsi kızdı özel bi sebebi mi var meraktan sordum.
Beni farketmiş olman hoşuma gitti :)
yok kanka bir sebebi yok öyle foto buldukça değiştiriyorum ama şöyle bir yanlışın var 6 değil 10 tane falan değiştim bazıları avatardı bazıları da erkekti.
ama bir süre değiştirmicem gibi.

yok kanka bir sebebi yok öyle foto buldukça değiştiriyorum ama şöyle bir yanlışın var 6 değil 10 tane falan değiştim bazıları avatardı bazıları da erkekti.
adam kadınları seviyo abi

ben bayadır fark ettim abi seni :D

hepsiburada limitin ne kadar ki

Apple zam yapması artık pek bişey habercisi değil zaten en kötü 2-3 ayda bir zam yapıyor artık enflasyondan.

Sürekli bir pahalılaşma var zaten beklemek hata bu zamanda, seçim sonrası ekstra bi artış olur seçim için olan harcamalardan vs.

Geri