Bizim ülkede beklediğin her vakit nakit kaybı olurBeyler elimde hepsiburada limiti var muhtemelen seçimden sonra apple' a tekrar zam gelir dusuncesındeyım almalı mıyım sizce?
Neyin habercisi demeyelim de neyin belirtisi sonucu diyelim.Beyler elimde hepsiburada limiti var muhtemelen seçimden sonra apple' a tekrar zam gelir dusuncesındeyım almalı mıyım sizce?
Ayrıca tekrar zam gelecek tabi alacaksan al fiyatı düşmez en kötü aynı kalır yada artar bu iki ihtimal dışında yok.Beyler elimde hepsiburada limiti var muhtemelen seçimden sonra apple' a tekrar zam gelir dusuncesındeyım almalı mıyım sizce?
abi yanlış anlama da 6 pp deiştin hepsi kızdı özel bi sebebi mi var meraktan sordum.Neyin habercisi demeyelim de neyin belirtisi sonucu diyelim.
Ekonominin bittiğinin ülkenin ne durumda olduğunun belirtisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca tekrar zam gelecek tabi alacaksan al fiyatı düşmez en kötü aynı kalır yada artar bu iki ihtimal dışında yok.
Beni farketmiş olman hoşuma gittiabi yanlış anlama da 6 pp deiştin hepsi kızdı özel bi sebebi mi var meraktan sordum.
adam kadınları seviyo abiBeni farketmiş olman hoşuma gitti
yok kanka bir sebebi yok öyle foto buldukça değiştiriyorum ama şöyle bir yanlışın var 6 değil 10 tane falan değiştim bazıları avatardı bazıları da erkekti.
ama bir süre değiştirmicem gibi.
ben bayadır fark ettim abi seniBeni farketmiş olman hoşuma gitti
yok kanka bir sebebi yok öyle foto buldukça değiştiriyorum ama şöyle bir yanlışın var 6 değil 10 tane falan değiştim bazıları avatardı bazıları da erkekti.
ama bir süre değiştirmicem gibi.
çok şükür guy değiliz abiadam kadınları seviyo abi