Biostan yaparsın ghz arttırarak ama tecrübeli değilseniz yapmayın yakarsınoz işlemciyiArkadaşlar r5 4650g apu işlemcim var buna msi afterburnerden oc yapabilirmiyim.
Bioastan başka bir uygulamada mesela amd master dan yapabilirmiyimBiostan yaparsın ghz arttırarak ama tecrübeli değilseniz yapmayın yakarsınoz işlemciyi
Gereksiz seviyede vermedikçe yakması çok zor PC mavi ekran veriyor yüksek sıcaklıkta.Biostan yaparsın ghz arttırarak ama tecrübeli değilseniz yapmayın yakarsınoz işlemciyi
Zaten bende ekran kartına yani işlemcinin içindekine yapmayı düşünüyorum msi afterburnerden ama yapılabilirmi onu bilmiyorumİşlemciye değil ekran kartına yapın.
Gereksiz seviyede vermedikçe yakması çok zor PC mavi ekran veriyor yüksek sıcaklıkta.
@RevDeisDou bi el at.
Pardon arkadaş yakarsınız diyince işlemci sandım MSI afterburner üzerinden yapın zaten bir yere kadar izin veriyor afterburner.Zaten bende ekran kartına yani işlemcinin içindekine yapmayı düşünüyorum msi afterburnerden ama yapılabilirmi onu bilmiyorum
Tamamdır birde amd master dan işlemciyi auto oc ye alsam bir sorun olmaz demiPardon arkadaş yakarsınız diyince işlemci sandım MSI afterburner üzerinden yapın zaten bir yere kadar izin veriyor afterburner.
@RevDeisDou @Toxpox
Sorun olmaz ama çok mantıklı bir yöntem değil.Tamamdır birde amd master dan işlemciyi auto oc ye alsam bir sorun olmaz demi
Tamam hocam yani auto oc değil manuel olarak yapıcam onu.Sorun olmaz ama çok mantıklı bir yöntem değil.
Manuel olarak yapmanız daha iyi olur.
İçindeki grafik birimine OC yapmak için öncelikle RAM'lerinizden APU'ya ayrılan miktarı arttırmanız iyi olacaktır.
APU işlemciye OC yaparken Afterburner yerine BIOS kullanın.