Neler Yeni

APU sistem açılışta ekrana görüntü gelmiyor

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar incehesap.com ‘dan APU sistem aldım. Bütün driver ve BİOS güncellemelerini yaptım. Saat 17’de kapatıp eve gittim. Sabah geldiğimde ekrana görüntü gelmedi. Güç düğmesine bastığımda kasadaki fanlar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Güç düğmesine uzun süreli basıp kapattım. 10 saniye sonra tekrar bastığımda bazen açılıyor ekrana görüntü geliyor, bazen hiç ekrana görüntü gelmiyor.
Güç düğmesine bastığımda açılmazsa reset düğmesine basıyorum o zaman garanti açılıyor. (Ekrana görüntü geliyor)
Sorunu çözmek için kasadaki ve kasaya giren bütün kabloları kontrol ettim. BİOS’u sıfırladım, bu da yetmedi. Kasadaki BİOS pilini çıkardım, 10 dk sonra yeniden taktım.
2x8 gb RAM vardı, birini çıkardım, öyle denedim, bu sefer açıldı ama öteki RAM’de sağlam çünkü açtığımda sistem RAM 16 gb olarak gösteriyor.
CSM support ayarını da kapadım gene olmadı. Neden böyle olduğu konusunda yardımcı olur musunuz? Acaba yapılması gereken BİOS ayarı falan mı var?
Aldığım sistem ---> https://www.incehesap.com/nova-apu-tavsiye-sistem-fiyati-50965/
Bunun üzerindeki SSD’yi MSI Spatium M450 500GB, RAM’leri de XPG’nin 3600 mhz RAM’leri ile değiştirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,513
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri