Apu Sistem Almalımıyım

İkisi de Sinerji'de kampanyada sanırım 2000 küsür gibi bir rakama tekabül ediyor sıfır olarak en iyi seçim bu ikisidir.
bende tam işlemci arıyordum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olmadı bunu alırım ya ama fansız olarak dimi bu fiyat
overclock yapacagım icin şey almam lazım sıvı soğutma yada bu soğutma olarak bunu tercih ederim
Snowman M200 Combo İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

apular normal işlemci olark kullanılmaz ya + 2400g 3400gden farksız oyun performansında

fiyatları nerdeyse ayı 3400g 11vega olduğu için 3400g almak daha mantıklı
2400g de vega 11 kullanıyor ?

zaten ekran kartı aldıktan sonra 1600 af veya 2600e geçilir yani

2400g de vega 11 kullanıyor ?

zaten ekran kartı aldıktan sonra 1600 af veya 2600e geçilir yani
ryzen 5 4300g almayı düşünüyorum ve ekran kartı 1650 super almayı düşünüyorum ilerleyen yıllarda yine burda sormuştum gayet güzel olabilir demişlerdi ama sence nasıl olur yani oyunlarda vs rahat olabilir miyim

ryzen 5 4300g almayı düşünüyorum ve ekran kartı 1650 super almayı düşünüyorum ilerleyen yıllarda yine burda sormuştum gayet güzel olabilir demişlerdi ama sence nasıl olur yani oyunlarda vs rahat olabilir miyim
3400g dediğini düşünürek konuşuyorum 4300g ryzen 3 var sanırım bi ekran kartına geçtikten sonra her türlü işlemci olan bir işlemciye geçmek daha mantıklı tabiiki ryzen3 1200e falan değil bu dediklerim veya daha üst bi işlemciye

Geri