Apu Sistem Almalımıyım

AlimAhmwt

80+
Reaksiyon skoru
78
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler herkese ben sistem topluyorum kasa ram ssd psu aldım öğrenciyim ve çalışıyorum öyle çok büyük imkanlarım yok ama almışken de pişman olmak istemiyorum şuanda apu sistem alacak param var ryzen 5 3400g almayı düşünüyorum ve gigbayt b450m s2h almayı düşünüyorum nasıl bir uyum sağlarlar 2100tl bütcem vs var sizce apu mu sistem alayım mı yoksa ekran kartı için mi biriktireyim yada önerdiğiniz 1500tlye başka bi işlemci var mı apu olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler herkese ben sistem topluyorum kasa ram ssd psu aldım öğrenciyim ve çalışıyorum öyle çok büyük imkanlarım yok ama almışken de pişman olmak istemiyorum şuanda apu sistem alacak param var ryzen 5 3400g almayı düşünüyorum ve gigbayt b450m s2h almayı düşünüyorum nasıl bir uyum sağlarlar 2100tl bütcem vs var sizce apu mu sistem alayım mı yoksa ekran kartı için mi biriktireyim yada önerdiğiniz 1500tlye başka bi işlemci var mı apu olarak
ryzen 5 3400g 1500tl anakartda:600-500 arası

ryzen 5 3400g 1500tl anakartda:600-500 arası
2100TL'ye anakart+işlemci mi arıyorsunuz?

arkadaşlar ben mesala 2400g ikinci el 1200 tl ye sizce alayım mı ? letgodan yoksa paramı biriktirim sıfır mı alayım ?

2400g daha mantıklı

arkadaşlar ben mesala 2400g ikinci el 1200 TL ye sizce alayım mı ? letgodan yoksa paramı biriktirim sıfır mı alayım ?
daha ucuza bulabilceğine inanıyorum sahibindeni araştır

İkisi de Sinerji'de kampanyada sanırım 2000 küsür gibi bir rakama tekabül ediyor sıfır olarak en iyi seçim bu ikisidir.

2400g daha mantıklı

daha ucuza bulabilceğine inanıyorum sahibindeni araştır
güzel diyorsunda pinle acaba sağlam mı sonra pişman olmayayım yani sıfır almak istiyorum 1600tl fiyatları mevcut ikinci el şuan 1200 tl zar zor indirdim 1300 ten sizce değer mi ?

AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

güzel diyorsunda pinle acaba sağlam mı sonra pişman olmayayım yani sıfır almak istiyorum 1600tl fiyatları mevcut ikinci el şuan 1200 TL zar zor indirdim 1300 ten sizce değer mi ?
Değmez 2400G için 3400G olsa değerdi.

Geri