Neler Yeni

Apu sistem işlemci ömrünü kısaltır mı

MustafaZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Zeybek

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Hayır, soğutması düzgün yapılırsa sıkıntı çıkmaz.

MustafaZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Zeybek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, soğutması düzgün yapılırsa sıkıntı çıkmaz.
aldıktan sonra stok soğutucuyu çıkarıp başka bir soğutucu takmayı düşünüyorum yeni termal macunla (hazır sisteme kaliteli macun sürmemişlerdir diye tahmin ediyorum) yeterli olur mu

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
aldıktan sonra stok soğutucuyu çıkarıp başka bir soğutucu takmayı düşünüyorum yeni termal macunla (hazır sisteme kaliteli macun sürmemişlerdir diye tahmin ediyorum) yeterli olur mu
Yeterli olur, zaten işlemcinin tdp değeri o kadar yüksek değil.

MustafaZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Zeybek
Yeterli olur, zaten işlemcinin tdp değeri o kadar yüksek değil.
bir de şeyi soracaktım, daha yüksek grafikli aaa oyunları oynamak pc ömrünü kısaltır mı çünkü bunlar bilgisayarı zorlayabilecek oyunlar(çok fazla aaa oyun oynama düşüncem yok ama 720p low da oynarım)

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
bir de şeyi soracaktım, daha yüksek grafikli aaa oyunları oynamak pc ömrünü kısaltır mı çünkü bu bilgisayarı zorlayabilecek oyunlar(çok fazla aaa oyun oynama düşüncem yok ama 720p low da oynarım)
Hiçbir zarar vermez sadece düşük fps alırsınız aaa oyunlar için dahili grafik işlemcisi zayıf kalıyor.

rheme34

80+
bir de şeyi soracaktım, daha yüksek grafikli aaa oyunları oynamak pc ömrünü kısaltır mı çünkü bu bilgisayarı zorlayabilecek oyunlar(çok fazla aaa oyun oynama düşüncem yok ama 720p low da oynarım)
Bence oynatır hocam bu arada ilerleyen zamanlarda maddi durumun yeterli olursa ekran kartı desteği verebilirsin sisteme

MustafaZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Zeybek
Hiçbir zarar vermez sadece düşük fps alırsınız aaa oyunlar için dahili grafik işlemcisi zayıf kalıyor.
teşekkürler bilgileriniz için benimde zaten 60fps düşüncem yoktu üst seviye oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence oynatır hocam bu arada ilerleyen zamanlarda maddi durumun yeterli olursa ekran kartı desteği verebilirsin sisteme
ilerleyen zamanlardaki ekran kartı fiyatlarına bağlı olarak düşünebilirim ama şimdilik öyle bir düşüncem yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,333
Üyeler
165,970
Son üye
shine34
Top Bottom