Beyler ryzen 5 5600g üstüne dayalı sistem kurmayı düşünüyorum b450 anakart Alicam ram frekansında biraz rahat olabilmek için ve bu işlemciyi overclock yaptığımda stok soğutucu yeterli gelirmi yoksa ayrı bir soğutucu da alayım mı?
DA V4.5 var stok fan ile sıkıntısız kullanıyorum dostumBeyler ryzen 5 5600g üstüne dayalı sistem kurmayı düşünüyorum b450 anakart Alicam ram frekansında biraz rahat olabilmek için ve bu işlemciyi overclock yaptığımda stok soğutucu yeterli gelirmi yoksa ayrı bir soğutucu da alayım mı?
Sence nasıl bı sistem toplamaliyimgüncel olarak bence mantıksız geliyor bana.
Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz o önemli şuan bütçe ekran kartlı sisteme yetmiyorsa ileri Dr kart alacaksanız mantıklı ama para varken gereksizSence nasıl bı sistem toplamaliyim
Sistemi sıfırdan topladigim için diğer ekipmanlara 3500 falan gidiyor 9500-10000 civarı bir sistem gerekiyorNe tarz oyunlar oynuyorsunuz o önemli şuan bütçe ekran kartlı sisteme yetmiyorsa ileri Dr kart alacaksanız mantıklı ama para varken gereksiz
O zaman hazır sistem kovalaSistemi sıfırdan topladigim için diğer ekipmanlara 3500 falan gidiyor 9500-10000 civarı bir sistem gerekiyor
bütçe kısıtlıysa mantıklı bence.Paran varsa apu alma derim.Beyler ryzen 5 5600g üstüne dayalı sistem kurmayı düşünüyorum b450 anakart Alicam ram frekansında biraz rahat olabilmek için ve bu işlemciyi overclock yaptığımda stok soğutucu yeterli gelirmi yoksa ayrı bir soğutucu da alayım mı?
10k bütçe varsa APU almak pek mantıklı değil gibi i3 10100f gtx 1650 sistem vardı galiba teknobiyotik'teSistemi sıfırdan topladigim için diğer ekipmanlara 3500 falan gidiyor 9500-10000 civarı bir sistem gerekiyor
forum.donanimarsivi.com