Çözüldü✓ Apu sistem mantıklımı

Bedirhanx

80+
Reaksiyon skoru
14
Beyler ryzen 5 5600g üstüne dayalı sistem kurmayı düşünüyorum b450 anakart Alicam ram frekansında biraz rahat olabilmek için ve bu işlemciyi overclock yaptığımda stok soğutucu yeterli gelirmi yoksa ayrı bir soğutucu da alayım mı?

Beyler ryzen 5 5600g üstüne dayalı sistem kurmayı düşünüyorum b450 anakart Alicam ram frekansında biraz rahat olabilmek için ve bu işlemciyi overclock yaptığımda stok soğutucu yeterli gelirmi yoksa ayrı bir soğutucu da alayım mı?
DA V4.5 var stok fan ile sıkıntısız kullanıyorum dostum

güncel olarak bence mantıksız geliyor bana.

paranı biriktir bütçeni arttır ve ekran kartlı bir sistem tavsiye ederim. çünkü çok apu alıp sonra ekran kartı takmak için cebelleşen oldu, ekran kartı taktıktan sonra apu işlemci yerine keşke X işlemci alsamlara döndü. Apu bence 2023 yılına girerken sadece iş istasyonu olarak kullanılmalı gibime geliyor.

Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz o önemli şuan bütçe ekran kartlı sisteme yetmiyorsa ileri Dr kart alacaksanız mantıklı ama para varken gereksiz
Sistemi sıfırdan topladigim için diğer ekipmanlara 3500 falan gidiyor 9500-10000 civarı bir sistem gerekiyor

9500e 5600g sistem almak parani çöpe atmak demek

bütçe kısıtlıysa mantıklı bence.Paran varsa apu alma derim.

Sistemi sıfırdan topladigim için diğer ekipmanlara 3500 falan gidiyor 9500-10000 civarı bir sistem gerekiyor
10k bütçe varsa APU almak pek mantıklı değil gibi i3 10100f gtx 1650 sistem vardı galiba teknobiyotik'te

10K ya apu almak mantıksız gibi, sadece ekran kartı 2.El olacak şekilde iyi bir sistem toplanabilir bence.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu konuyu okuyun sonradan düşünün hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,652
Üyeler
197,246
Son üye
Sami Ateş
Geri