Apu sistem olarak bu iyi mi?

75 hz düşünüyorum 800 900 TL daha uygunuda olursa kulaklıkta alırım
Hocam monitörü 144 Hz alın.Kulaklık 40-50 TL'lik bir şey alırsınız sonra değiştirirsiniz.Ama monitörü alınca değiştiremezsiniz,paranız yanar yani.

700 800 900 bütçesi var hala biraz daha zorlayıp 144hz alabilirsiniz diyorsun
Birader sen daha yorum yapma bu konuya.Daha geçen şoka monitör geldi 1100 mü neydi baya uygundu.

tamam al dostum benim sana sözüm yok üslübsüzca konuşan insanlara zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışan insanlara en sevmediğim insan tipi bilgi olarak faydadan çok zararları var alabilirsin iyi oyunlar :)
Yav bilmiyorsun be kardeşim
Senin hatanı düzeltiyoruz hala insanlara laf atıyorsun
Bak bilmediğin için sana kızmıyorum. Ama lütfen dediklerimizi dinle. Öğrenirsin bu şekilde

Hocam monitörü 144 Hz alın.Kulaklık 40-50 TL'lik bir şey alırsınız sonra değiştirirsiniz.Ama monitörü alınca değiştiremezsiniz,paranız yanar yani.
bencede monitör öyle çok değiştirilen bir şey değil bir kere alıyorsun 3 4 yıl kullanıyorsun

Allahım sabır ver .....
Yav bi sus artık allah aşkına sus bak SUS
SİNİRLERİMİ ZIPLATMA GECE GECE
Hocam bırakın ya,böyle bilgisizler yüzünden ban yiyecez.Herif troll sanırım bildiği bir şey yok hala laf atıyor ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok pahalı.

Yav bilmiyorsun be kardeşim
Senin hatanı düzeltiyoruz hala insanlara laf atıyorsun
Bak bilmediğin için sana kızmıyorum. Ama lütfen dediklerimizi dinle. Öğrenirsin bu şekilde
alsın brom karışmıyorum hayır böyle insanları biliyorum illaki üste çıkmaya çalışıyorlar (sende dahil) o yüzden uzatmıyorum arkadaşa iyi oyunlar ama hayla söylüyorum conq. o sistemle oynayamazsın yani güzel akıcı tadında oynayamazsın

Geri