APU Sistem Tavsiyesi

SUtku

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4500
Selamlar, ben Utku. Aranıza yeni katıldım, bir bilgisayar ihtiyacım var, ufak tefek oyunlar oynayabileceğim, işlerimi yapabileceğim. APU sistem düşünüyorum, aklımda bi sistem toparladım. Buna bu kadar para verme bu fiyata daha iyisini alırsın, daha ucuza bulursun bunu diyen varsa yardımcı olabilir mi?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    93.6 KB · Hit: 36
4500 liraya ekran kartlı sistem toplanıyor

Selamlar, ben Utku. Aranıza yeni katıldım, bir bilgisayar ihtiyacım var, ufak tefek oyunlar oynayabileceğim, işlerimi yapabileceğim. APU sistem düşünüyorum, aklımda bi sistem toparladım. Buna bu kadar para verme bu fiyata daha iyisini alırsın, daha ucuza bulursun bunu diyen varsa yardımcı olabilir mi?
Öncelikle hoş geldin Utku,

Biraz beklersen bu fiyatta 1650S ve 10100F'li sistemler var. Fakat şu anda stokta bulunmadığı için öneremiyorum.

4300TL ye 10100F+1650super sistem alırsınız hocam çok pahalı bir sistem olmuş.

4500 TL'ye ekran kartlı toplanılır bence.

Hoşgeldiniz foruma, ekran kartlı sistem toplanır bu fiyata.
Post automatically merged:

Öncelikle hoş geldin Utku,

Biraz beklersen bu fiyatta 1650S ve 10100F'li sistemler var. Fakat şu anda stokta bulunmadığı için öneremiyorum.
Sen de mi Treyarch gibi mesaj yazıyon!
Resmilikte levıl 9999

4500 liraya ekran kartlı sistem toplanıyor
şöyle söyleyeyim ben laptop kullanıcısıyım uzun zamandır r7 m340 4gb bi ekran kartı i7 7500u işlemci var gta 5 online (fivem) de 40 50 fps arası alıyordum. ama laptop bu gün geçtikçe çöp oluyor 20 30fps lere kadar düştü rahat fivem oynayabileceğim bir sistem olursa süper olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri