Apu sistemin mantıklı olup olmaması kullanım amacınız ile ilgili. Eğer oyun oynamak için apu sistem toplamayı düşünüyorsaniz cidden güzel bir işlemci ve kaliteli ramler kullanmanız gerekir ki gene de fps droplari yaşarsınız. Ama çok sistem gerektirmeyen lol, cs tarzı oyunlar için kullanmak çok büyük sorunlar yaratmaz. Eğer güzel anakart ve iyi bir işlemci alırsanız, ileride sistemi de geliştirebilirsiniz.
Apu sistemin mantıklı olup olmaması kullanım amacınız ile ilgili. Eğer oyun oynamak için apu sistem toplamayı düşünüyorsaniz cidden güzel bir işlemci ve kaliteli ramler kullanmanız gerekir ki gene de fps droplari yaşarsınız. Ama çok sistem gerektirmeyen lol, cs tarzı oyunlar için kullanmak çok büyük sorunlar yaratmaz. Eğer güzel anakart ve iyi bir işlemci alırsanız, ileride sistemi de geliştirebilirsiniz.
Kasa için umarım 700-800tl para harcamamissinizdir. Parayı kenara ayirdiysaniz iyi çünkü bence apu bir sistem için kasa o kadar önemli değil.Dostum ilk defa kasa
Dostum sadece cs 1.6 icin bilgisayar alicam.1500 tl civar bütçem var.ilk defa pc alicam ve boş kasaya neler almam gerektiğini bilmiyorum, bilgisayar terimlerinden anlamam.kasa icin ne almam gerekir .700 -800 tl civarı para ağırdım kasa icin.tavsiyelerin nedir teşekkürker
Kasa için umarım 700-800tl para harcamamissinizdir. Parayı kenara ayirdiysaniz iyi çünkü bence apu bir sistem için kasa o kadar önemli değil.
Bu arada cs 1.6 için demişsiniz. O yüzden apu sizin için doğru tercih olabilir.
Bilgisayar bileşenlerinden ziyade fiyatlarına pek hakim değilim, hakim olan arkadaşlar varsa size yardımcı olsunlar. 1500tl bütçe ile güzel bir apu sistem toplanabilir yani en azından isteklerinizi karşılar diye düşünüyorum
Para cebimde hala , hazır sistemlere baktım en kötüsü 1.500 den kapı açıyorlar. 700 liraya kasayı nasıl bulabilirim
Sepetim
www.hepsiburada.com
Kasa için umarım 700-800tl para harcamamissinizdir. Parayı kenara ayirdiysaniz iyi çünkü bence apu bir sistem için kasa o kadar önemli değil.
Bu arada cs 1.6 için demişsiniz. O yüzden apu sizin için doğru tercih olabilir.
Bilgisayar bileşenlerinden ziyade fiyatlarına pek hakim değilim, hakim olan arkadaşlar varsa size yardımcı olsunlar. 1500tl bütçe ile güzel bir apu sistem toplanabilir yani en azından isteklerinizi karşılar diye düşünüyorum
bütçen yetmiyorsa toplanabilir toplanılmayacak sistem yok
[/QUOTESepetim
www.hepsiburada.com
Sepetim
www.hepsiburada.com
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com