APU sistem yayın kasası

H.Sozer

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaslar kendi laptobumdan oyunumu oynayıp. Eksrra kasa toplamayı s-dusunuyorum kasanın işi sadece laptobumdan ekranı alıp yayına vermek olalcak. APU işlemci almayı dusunuyorum. Bilen arakadaslar işlemci veya donanım onerılerı verebılır mı. Tesekkurler

Bütçe nedir?

Ayrıca APU sistem ile yayın açman zor olur diye düşünüyorum.

Apu bir sistem yerine güzel bir işlemci ama eski bir ekran kartı bulunan bir sistem toplayabilirsin daha güçlü olur

Bütçe nedir?

Ayrıca APU sistem ile yayın açman zor olur diye düşünüyorum.
2500-3000 lira ama işlemci harici 2. el falan bulabılırım yanı hanı hepsini 0 düsünmeyın bütce cok yuksek değıl ama 0 olup 3500 e toplanabılecek bılgısayarı 2500 e falan toplarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apu bir sistem yerine güzel bir işlemci ama eski bir ekran kartı bulunan bir sistem toplayabilirsin daha güçlü olur
yanı kanka 2. el 300 400 e bı ekran kartı alırım da ne ışe yarayacak kı kanka kasa asadece yayın acacak oyun oynamıycam bıse yapmıycam yanlıs mıyım ?

2500-3000 lira ama işlemci harici 2. el falan bulabılırım yanı hanı hepsini 0 düsünmeyın bütce cok yuksek değıl ama 0 olup 3500 e toplanabılecek bılgısayarı 2500 e falan toplarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanı kanka 2. el 300 400 e bı ekran kartı alırım da ne ışe yarayacak kı kanka kasa asadece yayın acacak oyun oynamıycam bıse yapmıycam yanlıs mıyım ?
Apu işlemciler aynı fiyattaki normal işlemcilerden daha güçsüz genelde bu yüzden bunu söyledim

Geri