rx 570 alabilirBi arkadaşım i7 3770K sisteme ekran kartı takmak istiyor
Oynamak istediği oyunlar ;
Valo , rust , steam pubg , cs2 , forest falan
Ekran kartına 2500 tl'den fazla para vermek istemiyor
1650 uyar mı sizce yada rx 570 falan
İntel işlemciye amd almasın 1650 yada 1660 alabilirsin ama illaki amd alıcaksa rx580 alBi arkadaşım i7 3770K sisteme ekran kartı takmak istiyor
Oynamak istediği oyunlar ;
Valo , rust , steam pubg , cs2 , forest falan
Ekran kartına 2500 tl'den fazla para vermek istemiyor
1650 uyar mı sizce yada rx 570 falan
neden amd almasın ?İntel işlemciye amd almasın 1650 yada 1660 alabilirsin ama illaki amd alıcaksa rx580 al
Uyumlu olmaz hocam amd+amd yada intelneden amd almasın ?
alakası yok. wattman dışında herhangi bir fark yok aralarında ki amd bu bütçede daha performanslı olur. wattman da şans işi zaten herkes denk gelecek diye bir durum değil.Uyumlu olmaz hocam amd+amd yada intel
+ NVidia daki rahatlığı yakalayamaz bazı durumlarda işkence gibi olur
Hocam wattman artık kalmadı zaten alabilirsiniz ama bence yapmayınalakası yok. wattman dışında herhangi bir fark yok aralarında ki amd bu bütçede daha performanslı olur. wattman da şans işi zaten herkes denk gelecek diye bir durum değil.
rx5600xt kullanıyorum riot oyunları dışında wattman yemedim ancak bunun dışında herhangi bir uyumsuzluk denebilecek problem yok. nvidia önerebilirsiniz problem yok ancak yanlış bilgilendirmemek gerek. herkesin kendi fikri.Hocam wattman artık kalmadı zaten alabilirsiniz ama bence yapmayın
Hocam bende amd ciyim rx7800xt asus dual var ama intel+amd asla önermemrx5600xt kullanıyorum riot oyunları dışında wattman yemedim ancak bunun dışında herhangi bir uyumsuzluk denebilecek problem yok. nvidia önerebilirsiniz problem yok ancak yanlış bilgilendirmemek gerek. herkesin kendi fikri.
hocam sebebini soruyorum uyumlu olmaz diyorsunuz. ne alakası var bizide aydınlatalım yanlış biliyorsak öğrenelim yani. neye göre uyumsuz? neden önermiyorsunuz?Hocam bende amd ciyim rx7800xt asus dual var ama intel+amd asla önermem
rx580 üretimi durmuş bir kart sıfırı yok.2.el alırsa gtx1070 8gb
0 alacaksa rx580 8gb bulabilirse alabilr