Neler Yeni

Apu sisteme ekran kartı takmak

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Bütçe
2500
sistem karşılaştırma videosuna baktım ,
1.bilgisayar R5 4650G RTX 2060 eklemiş
2.bilgisayar R5 3600 RTX 2060 eklemiş
Fps değerleri arasında çok büyük bir fark var

ekran kartım yok idare bir apu sistem toplayıp ekran kartı fiyatları indiğinde ekran kartı da eklemek istiyorum fakat bu değerler aklımı karıştırdı doğrumu?
eğer doğru ise apu olmayan bir işlemci ile aynı değerleri alabilir miyim alabilirsem öneriniz ne olur ?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
sistem karşılaştırma videosuna baktım ,
1.bilgisayar R5 4650G RTX 2060 eklemiş
2.bilgisayar R5 3600 RTX 2060 eklemiş
Fps değerleri arasında çok büyük bir fark var

ekran kartım yok idare bir apu sistem toplayıp ekran kartı fiyatları indiğinde ekran kartı da eklemek istiyorum fakat bu değerler aklımı karıştırdı doğrumu?
eğer doğru ise apu olmayan bir işlemci ile aynı değerleri alabilir miyim alabilirsem öneriniz ne olur ?
3600 ile kullanmak daha iyi olacaktır.
Ama APU İşlemcileri de kötü değil.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Oyundan oyuna farklılık gösterir ancak çok büyük farklar olacağını zannetmiyorum.
Özellikle şu anki piyasada ekran kartlı sistem çok mantıksız.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3600 ile kullanmak daha iyi olacaktır.
Ama APU İşlemcileri de kötü değil.
yazım hatam var iyi anlatamadıgım için özür dilerim ,

ekran kartım yok ekran kartı alacak paramda yok
amacım ekran kartsız bir bilgisayar alıp 2 yıl sonra ekran kartı eklemek apu sistem tercih edecektim fakat o değerlere baktıgımda daha sonrasında apu sisteme harici ekran kartı eklersen değerler çok fazla yükselmiyor bende apu olmayan bir işlemci ile oynayabilirmiyim dedim (ekran kartsız)

(apu sisteme harici ekran kartı eklersen değerler çok fazla yükselmiyor | eğer bu olay doğru değil ise apu olmayan bir işlemci alacağım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyundan oyuna farklılık gösterir ancak çok büyük farklar olacağını zannetmiyorum.
Özellikle şu anki piyasada ekran kartlı sistem çok mantıksız.
Abdullah abinin videosuna baktım şimdi orada da aynı testleri gerçekleştirmiş csgo da 100fps fark olmuş ama 2080ti eklemiş
apu olan işlemcili pc daha az fps göstermiş csgo da

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

amacım ekran kartsız bir bilgisayar alıp 2 yıl sonra ekran kartı eklemek apu sistem tercih edecektim fakat o değerlere baktıgımda daha sonrasında apu sisteme harici ekran kartı eklersen değerler çok fazla yükselmiyor bende apu olmayan bir işlemci ile oynayabilirmiyim dedim (ekran kartsız)

(apu sisteme harici ekran kartı eklersen değerler çok fazla yükselmiyor | eğer bu olay doğru değil ise apu olmayan bir işlemci alacağım)
Hayır, içinde Dahili Grafik Birimi bulunmayan hiçbir bilgisayar ile oynayamazsınız.
APU alıp oyunlar oynayabilirsiniz.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4

Abdullah abinin videosuna baktım şimdi orada da aynı testleri gerçekleştirmiş csgo da 100fps fark olmuş ama 2080ti eklemiş
apu olan işlemcili pc daha az fps göstermiş csgo da
R5 3600 6c 12t lik bir işlemci.
Multi oyunlarda farkı elbet olur.
Ama malum piyasa.
Ekran kartı fiyatları hiç mi hiç mantıklı değil.
Ben ya apuya yönelirdim ya da intel alıp bir süre idare ederdim.
Ancak oyun oynayacağınız için en mantıklısı apu olur.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, içinde Dahili Grafik Birimi bulunmayan hiçbir bilgisayar ile oynayamazsınız.
APU alıp oyunlar oynayabilirsiniz.
APU olmayan bir Ryzen işlemci ile görüntü almanız mümkün değil ekran kartı olmadan.
R5 3600 6c 12t lik bir işlemci.
Multi oyunlarda farkı elbet olur.
Ama malum piyasa.
Ekran kartı fiyatları hiç mi hiç mantıklı değil.
Ben ya apuya yönelirdim ya da intel alıp bir süre idare ederdim.
Ancak oyun oynayacağınız için en mantıklısı apu olur.
bandicam 2021-04-18 02-13-53-020.jpg

Abdullah abinin testleri böyle ekran kartı ile test etmiş apu işlemciler ile normal işlemci arasında dağ farkı var bu demek oluyor ki daha sonradan ekran kartı eklemek mantıksız bence , siz ne dersiniz (daha sonradan ekleyeceğim ekran kartı 1660ti olur herhalde)
apu sistem yerine 1050ti de alabilirim diye düşünüyorum daha yüksek değerleri veriyor :/

cevaplarınız için teşekkürler .

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Alıntıyı görüntüle
Abdullah abinin testleri böyle ekran kartı ile test etmiş apu işlemciler ile normal işlemci arasında dağ farkı var bu demek oluyor ki daha sonradan ekran kartı eklemek mantıksız bence , siz ne dersiniz (daha sonradan ekleyeceğim ekran kartı 1660ti olur herhalde)
apu sistem yerine 1050ti de alabilirim diye düşünüyorum daha yüksek değerleri veriyor :/

Yüksek grafikli oyunlarda değerler nasıl?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Alıntıyı görüntüle

İmkan varsa 1050ti'lı 2.el bir sistem ile idare et .
İleride düzelirse stoklar(nasipte varsa) sıfırdan bir sistem toplamak daha mantıklı olacaktır.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alıntıyı görüntüle

1660Ti eklemek en mantıklısı fakat ben 1660S öneriyorum. Zaten küçük bir O.C ile saf 1660Ti'ı yakalıyorsunuz.
APU İşlemci almak mantıksız değil.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Yüksek grafikli oyunlarda değerler nasıl?
pubg oyununda fark 30fps olmuş

benim oynadıgım oyunlar (csgo,valorant,lol en fazla donanım isteyen oynadıgım oyun ise apex legend ) ihtiyacım olan apexte lowda 100 üstü fps alabilmek ekran kartı ile)

İmkan varsa 1050ti'lı 2.el bir sistem ile idare et .
İleride düzelirse stoklar(nasipte varsa) sıfırdan bir sistem toplamak daha mantıklı olacaktır.
çok fazla masraflı olur ayrıca ailem 2. el ürünlerine el sürdürtmüyor :/
1660Ti eklemek en mantıklısı fakat ben 1660S öneriyorum. Zaten küçük bir O.C ile saf 1660Ti'ı yakalıyorsunuz.
APU İşlemci almak mantıksız değil.
öyle yaparım zaten 10fps için 300 400tl vermeye gerek yok bencede

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
PUBG oyununda fark 30fps olmuş

benim oynadıgım oyunlar (csgo,valorant,lol en fazla donanım isteyen oynadıgım oyun ise apex legend ) ihtiyacım olan apexte lowda 100 üstü fps alabilmek ekran kartı ile)
Yani ben apu taraftarıyım.
Ancak 4650g yerine vega11 li bir 2400g veya 3400g de alınabilir.
Öte yandan şöyle bir şey var😀😁
Şu lanet olası ekran kartları hiç bir zaman ucuzlamayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,924
Üyeler
164,750