SON İ3 BÜKÜCÜ
80+
1.4 DRAM Voltajı ile 3466 16-21-21-18-38 deneHocam Rame OC Yapayım Mı ?
Değerler Yukarda
Eğer Çok Performans Etkilemiyorsa Yapmaya Gerek yok
Test sonuçlarını attım. Aynı RAM'in tek modülü.Buradan benim ne anlamamı bekliyorsun? Herkesin RAM'i aynı mı? Aynı model işlemcilerde bile fark olurken bu RAM'e OC olmayacağı anlamına gelmez.
Model aynı olabilir ama belki onun RAM'i 3600 MHz olacak ne biliyorsun? Denemekten zarar gelmez.Test sonuçlarını attım. Aynı RAM'in tek modülü.
D.O.C.P Açık Kalsın Mı ?1.4 DRAM Voltajı ile 3466 16-21-21-18-38 dene
HayırD.O.C.P Açık Kalsın Mı ?
3600MHz gözü kapalı olur ama kaç CL'de? AMD sistemlerde Latency'nin düşük olması daha önemli. Bilmeden her konuda yorum sahibisin.Model aynı olabilir ama belki onun RAM'i 3600 MHz olacak ne biliyorsun? Denemekten zarar gelmez.
Hocam Kaç Fps Artar Rdr2 Gibi Oyunlarda3600MHz gözü kapalı olur ama kaç CL'de? AMD sistemlerde Latency'nin düşük olması daha önemli. Bilmeden her konuda yorum sahibisin.
Risk yok ki ne riskiHocam Kaç Fps Artar Rdr2 Gibi Oyunlarda
Eğer Çok Arttırmıyorsa Riske Girmeyeceğim
Yani Risk Derken Eğer Çok Arttırmıyorsa Uğraşmayım Demek İstedimRisk yok ki ne riski
Dene işte denemekten zarar gelmez en kötü olmaz o kadarYani Risk Derken Eğer Çok Arttırmıyorsa Uğraşmayım Demek İstedim
Tabi Siz Yap Diyorsanız Denerim
Evet öyle ama oyunlar genel olarak MHz'e bakıyor. Şu da var 3600 MHz CL 20 ile 3000 MHz CL 14'ün performansı benzer olacaktır herhalde.3600MHz gözü kapalı olur ama kaç CL'de? AMD sistemlerde Latency'nin düşük olması daha önemli.
Ah ön yargı. Bilip bilmediği sen bilemezsin. Buna sen kararda veremezsin.Bilmeden her konuda yorum sahibisin.