Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
TamamdırDene işte denemekten zarar gelmez en kötü olmaz o kadar
TamamdırDene işte denemekten zarar gelmez en kötü olmaz o kadar
fps artışımı istiyorsunA320 Anakarta OC Yapılamıyor ki
Ya da Gpu'ya Yapılıyor da Cpu'ya Yapılamıyor Mu Bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım Teşekkürler
Peki GPU OC Mi Yapayım CPU OC Mi ?
Evetfps artışımı istiyorsun
Birine bir yardımın yok halen konuda boş boş yazıyorsun. Kullanmamışsın, denememişsin, halen sallıyorsun.Ah ön yargı. Bilip bilmediği sen bilemezsin. Buna sen kararda veremezsin.
Evetfps artışımı istiyorsun
Hocam nereden yapacağım şimdi adım adım anlatır mısınız ?Risk yok ki ne riski
Ben mi ?1.2V'da 4.1GHz dener misiniz?
Evet kullanmamış olabilirim ama bu bilgimin olmadığı anlamına mı gelir? Aynı model RAM'ler kit değilse çalışmama riski bile var o kadar farklı oluyor. Senin burada her RAM aynıymış gibi konuşman mantıksız.Kullanmamışsın, denememişsin, halen sallıyorsun.
Buna sen mi karar vereceksin?Birine bir yardımın yok halen konuda boş boş yazıyorsun.
"1.4 DRAM Voltajı ile 3466 16-21-21-18-38 dene"-Cfranko.Hocam nereden yapacağım şimdi adım adım anlatır mısınız ?
Yav hocam kavga etmek yerine bana yardim edinEvet kullanmamış olabilirim ama bu bilgimin olmadığı anlamına mı gelir? Aynı model RAM'ler kit değilse çalışmama riski bile var o kadar farklı oluyor. Senin burada her RAM aynıymış gibi konuşman mantıksız.
Buna sen mi karar vereceksin?
Her bileşene OC yapacağını sanıyorum. Cfranko'nun önerdiği değerleri nasıl yapacağını anlattım.Ben mi ?
Ben işlemciye degil ramlere oc yapacağım
Bana mı söylüyorsun bunu? Karşıdaki şahıs bana laf atmasaydı zaten yardımcı oluyorduk.Yav hocam kavga etmek yerine bana yardim edin
Kavga etmenin kimseye faydası yok
DRAM Timing Control kısmına tıkla.Evet
Hocam nereden yapacağım şimdi adım adım anlatır mısınız ?