Neler Yeni

Apu sistemi çift monütör nasıl yaparım? Yapılabilirmi?(ekran kartı yok)

Xeno~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Al-Mer.
Selam,
Öncelikle Apu sistem alacağım ama çift monütör kullanmak istiyorum ve youtube' dan araştırma yapınca ekran kartı portuyla yapıyolar ama benim alacağım sistemde ekran kartı yok daha doğrusu Apu sistem. Apu sisteme çift monütor nasıl yapabilirim? Yapılabilirmi?

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
Selam,
Öncelikle Apu sistem alacağım ama çift monütör kullanmak istiyorum ve youtube' dan araştırma yapınca ekran kartı portuyla yapıyolar ama benim alacağım sistemde ekran kartı yok daha doğrusu Apu sistem. Apu sisteme çift monütor nasıl yapabilirim? Yapılabilirmi?
Dostum sadece ekran kartının portuyla yapılıyorsa yapamazsın baska yolu olcagınıda dusunmuyorum

Ajanefe310

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
efe yağız karahan
Discord
XXsinsipandaXX#6610
Selam,
yapılmaz diye biliyorum

FarukKG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Faruk G
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Motorsiklet , Araba , Parfüm , Biraz Elektrik-Elektronik
Yapan bir kaç kişi varmış başka forumlarda gördüm ama yalanda olabilir yada sonradan ekran kartıda almış olabilir yapılmazsada sağlık olsun
Anakartın bir hdmi birde dvi olması lazım onları kullanarak çift monitör kullanabilirsin bazı anakartlarda dp+hdmi oluyor dvi olmuyor

Top Bottom