APU Sistemler Hakkında Sorular

eyupseker

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,603
1- Apu sistemlerde v-sync, g-sync açma işlemi nasıl olur?
2- Apu sistemlerde dahili ekran kartına, ram den gb atamak gibi bir şey gerekli mi?
3- Ekran kartlı sistemlerde ekran kartı driver ı kuruluyor. APU sistemlerde dahili ekran kartına driver kurmak gerekli mi?

Evet kuruyorsun diye biliyorum 3 için.

Apu lar gücünü ramdan aldığı için ramlar önemlidir,16gb olursa çok iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apu lar gücünü ramdan aldığı için ramlar önemlidir,16gb olursa çok iyi olur.
Ayrıca evet gerektir oda normal bir ekran kartı sadece dahili bir ekran kartı.

2- Apu sistemlerde dahili ekran kartına, ram den gb atamak gibi bir şey gerekli mi?
3- Ekran kartlı sistemlerde ekran kartı driver ı kuruluyor. APU sistemlerde dahili ekran kartına driver kurmak gerekli mi?
1- Normal şekilde açıyorsun
2- Otomatikman 2GB atıyor, yeterli.
3- Evet kurmalısın.

1- Normal şekilde açıyorsun
2- Otomatikman 2GB atıyor, yeterli.
3- Evet kurmalısın.
Peki 2gb otomatik atıyor ya, eğer yetmezse kendim arttırabilir miyim? Ve artırırsam onemli performans artışı olur mu?

Peki 2gb otomatik atıyor ya, eğer yetmezse kendim arttırabilir miyim? Ve artırırsam onemli performans artışı olur mu?
BIOS üzerinden yapılıyordu sanırsam.
Performans artacağını sanmam içindeki grafik birimi 4GB dahi işleyemez yüksek ihtimal.

Bıos üzerinden apu vrami otomatikte olursa sınırsız olur.

Benim sistem otomatik 1 GB yaptı biostan bulamadım nasıl 2 veya daha fazla yapabilirim anakart biostar a520mh işlemci ryzen 3 4350g bilgisi olan yardımcı olur mu

Geri