Yardım Apuyla ilgili

Reaksiyon skoru
133
Şimdi apu bir sisteme ekstra ekran kartı takarsak tam olarak ne olur mesela parçalar uyumlu mu? bilmiyorumda ryzen 7 3700u normalde bir apu ben buna ekstra rx 580 takabiliyormuyum ve eğer takarsam onu nasıl seçebilirim yani vega10 u değilde rx 580 i kullanmasını nasıl seçebilirim
DETAYLI AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM

Ryzen 7 3700U laptop işlemcisi. O işlemciyi alıp RX 580 takamazsın. O işlemciyi alamazsın zaten. O işlemciye sahip laptop alabilirsin.

Şimdi apu bir sisteme ekstra ekran kartı takarsak tam olarak ne olur mesela parçalar uyumlu mu? bilmiyorumda ryzen 7 3700u normalde bir apu ben buna ekstra rx 580 takabiliyormuyum ve eğer takarsam onu nasıl seçebilirim yani vega10 u değilde rx 580 i kullanmasını nasıl seçebilirim
DETAYLI AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM
Ekran kartının driverından seçersin onu zaten takar takmaz onu kullanıcak tabi görüntü kablosunu ekran kartına takarsan :)

3700u laptop işlemcisi değil mi? Nasıl sonrada ekran kartı eklemeyi düşünüyorsunuz?

Ekran kartının driverından seçersin onu zaten takar takmaz onu kullanıcak tabi görüntü kablosunu ekran kartına takarsan :)
Peki 3700U gibi bir işlemciye hangi ekran kartı ile uyumludur ve 3700U ile ben program yazabilirmiyim

Geri