Kalite olarak nasıl axe mı daha iyi yoksa bu marka mı?
AQUA100 kodunu kullanın kod birden fazla kez kullanılabiliyor. 2. ürün 1 tl var ayrıca deodorantlar 2x 50 liraya geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kalite olarak nasıl axe mı daha iyi yoksa bu marka mı?
AQUA100 kodunu kullanın kod birden fazla kez kullanılabiliyor. 2. ürün 1 tl var ayrıca deodorantlar 2x 50 liraya geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sence onda numara kalmış mıdır
Yeni hesap açmak istemiyorum hocam ya zatenZiraat bankkartın varsa yeni hesap açıp şunu kullanabilirsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/hepsiburada-200-100tl-indirim-kuponu.979482/
Hocam 50tl ye 2 tane geldi en kötü birine hediye edersinTavsiye etmiyorum. 3 tane almıştım kokusu çok kötü ve 2 saat sonra uçuyor koku falan da kalmıyor. Bu nedenle wc ye sıkıyorum.
Şimdi sipariş etmiştim umarım pişman olmamTavsiye etmiyorum. 3 tane almıştım kokusu çok kötü ve 2 saat sonra uçuyor koku falan da kalmıyor. Bu nedenle wc ye sıkıyorum.
forumda önerilmeyen şeyleri alamaz oldum cidden uygun fiyat olsa atarlardı diyeüyeler sistemin öyle ustası olmuşki artık ürünü alıp üste para alacaklar yakında
Nasibimmi varmış bilmiyorum ama tıkla kazandan 100 tl hepsipapel çıktı aldımrica ederim hocam. şu an için yok fakat düştüğünde etiketlerim seni