Ben de gitmedimKorktum, artık Aquapark'a gitmem sanırım. Gerçi hiç gitmedim ki.
aids hastaları ben hastaysam diğerleri sağlıklı kalamaz kafasıyla restorantlarda kullandığı kürdanları temizmiş gibi yerine bırakıyorBenim canım acıdı.
Bu tarz ruh hastaları maalesef mevcut, dikkat etmekte fayda var.
Otellerde kaydırakları belli saatlerde kapatıyorlar belki aqualarda da o şekil şak diye koyuyolardır paranoyak oldum iyice .Kayarken o hızla nasıl durup o jileti suya nasıl yapıştırsın ben olacğini sanmiyorum ben çok aquparka gittim hiç bir sorun yasamadim
Niye koysunlar adaar ya adamlar orda para kazaniyor bir otelin sahibi kim bilir ne kadar kazaniyor öyle bişey yapsalar ağır bir ceza yerler sanmiyor ben yapacaklariniOtellerde kaydırakları belli saatlerde kapatıyorlar belki aqualarda da o şekil şak diye koyuyolardır paranoyak oldum iyice .
Çalışanlar yapmaz dışardan giren manyaklar yapar zaten.Niye koysunlar adaar ya adamlar orda para kazaniyor bir otelin sahibi kim bilir ne kadar kazaniyor öyle bişey yapsalar ağır bir ceza yerler sanmiyor ben yapacaklarini
Tamam işte acıkken yapmasi zor kapaliyken nasil giricek iceriÇalışanlar yapmaz dışardan giren manyaklar yapar zaten.
Hocam adam jilet yerleştiriyor içeri mi giremicek?Tamam işte acıkken yapmasi zor kapaliyken nasil giricek iceri