Neler Yeni

aquapark kaydırağına jilet koymak

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
evet var ama çok çok az yerde insanları korkutmak için yapıyorlar eğer öyle sallama bir yer değilse olmaz öyle şeyler fakat bedava ya da riskli bir bölge ise yapabilirler

Aware

80+ Silver
O kadar güzel şeyler okudum ki burada çok mutsuzum. Artık her şeye şüpheyle yaklaşıcam .

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bende öyle videolar gördüm de her yaz Aquaparka giderim hiç denk gelmedim

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Senden öncekileri izle heryere kayarken deymişlerse sende kay

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,742
İsim
Taha yücel
Kayarken o hızla nasıl durup o jileti suya nasıl yapıştırsın ben olacğini sanmiyorum ben çok aquparka gittim hiç bir sorun yasamadim

Aware

80+ Silver
Kayarken o hızla nasıl durup o jileti suya nasıl yapıştırsın ben olacğini sanmiyorum ben çok aquparka gittim hiç bir sorun yasamadim
Otellerde kaydırakları belli saatlerde kapatıyorlar belki aqualarda da o şekil şak diye koyuyolardır paranoyak oldum iyice .

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,742
İsim
Taha yücel
Otellerde kaydırakları belli saatlerde kapatıyorlar belki aqualarda da o şekil şak diye koyuyolardır paranoyak oldum iyice .
Niye koysunlar adaar ya adamlar orda para kazaniyor bir otelin sahibi kim bilir ne kadar kazaniyor öyle bişey yapsalar ağır bir ceza yerler sanmiyor ben yapacaklarini

Aware

80+ Silver
Niye koysunlar adaar ya adamlar orda para kazaniyor bir otelin sahibi kim bilir ne kadar kazaniyor öyle bişey yapsalar ağır bir ceza yerler sanmiyor ben yapacaklarini
Çalışanlar yapmaz dışardan giren manyaklar yapar zaten.

Top Bottom